FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

FOTO Plagiat? Suporterii lui Dinamo acuză că Peluza Nord le-a copiat scenografia: „Palidă încercare de a imita o realizare clasică a PCH. Atât s-a putut”

Scenografia realizată de suporterii din Peluza Nord, la derby-ul cu Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
Scenografia realizată de suporterii din Peluza Nord, la derby-ul cu Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 06:48 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 08:52

Acuzații de plagiat după Derby de România: suporterii lui Dinamo susțin că scenografia realizată sâmbătă seara de suporterii rivalei e o copie după un show realizat de Peluza Cătălin Hîldan la începutul anilor 2000.

Derby-ul FCSB - Dinamo s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-1, dar disputa dintre fani continuă în mediul online. Acolo unde susținătorii „câinilor” afirmă cu subiect și predicat că scenografia pregătită de rivalii din Peluza Nord a fost un „remake” după o mai veche realizare artistică a galeriei dinamoviste.

„(...) Să fii gazdă, să joci sâmbătă seară la oră perfectă și să nu poți să nu poți să aduci nici 6000 de oameni pe stadion, asta spune totul despre echipa celor mulți. 6000, atât cât aveam noi în deplasare, în Liga 2. Și cât s-au mai plâns că nu pot juca pe un stadion mai mare... 

Dar există și un aspect mult mai penibil: coregrafia dinamică, în care trebuia să pară că bate o inimă. O palidă încercare de a imita o realizare clasică a PCH. Atât s-a putut”, au scris, pe Facebook, suporterii din „DDB Italia”. 

Plagiat? Suporterii lui Dinamo acuză că Peluza Nord le-a copiat scenografia: „Palidă încercare de a imita o realizare clasică a PCH. Atât s-a putut”
Scenografia old-school la care fac referire dinamoviștii / Sursă foto: PCH Dinamo
8 detalii de la FCSB - Dinamo » Ambele galerii s-au coalizat împotriva CSA Steaua, un dinamovist a ieșit plin de sânge + ce s-a întâmplat la finalul meciului
fcsb - dinamo 2-1
8 detalii de la FCSB - Dinamo » Ambele galerii s-au coalizat împotriva CSA Steaua, un dinamovist a ieșit plin de sânge + ce s-a întâmplat la finalul meciului

Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

Atmosfera a fost una la cote înalte în episodul 184 din Derby de România. Galeria celor de la FCSB a pregătit o scenografie roș-albastră cu textul „Mii de inimi într-una”.

A urmat un „război” al mesajelor ironice. Primul afișat de fanii vicecampioanei a fost „Rugăm câinii să stea jos, începe Roland Garros”. A fost o aducere aminte a ultimului meci direct cu FCSB gazdă, 6-0, pe 12 septembrie 2021. O altă ironie afișată de Peluza Nord a fost: „Ce trist e B-ul fără voi”.

Dinamo a început cu un mesaj în care își „înțeapă” toate rivalele istorice: „Rapid vs Rapid. Steaua vs Steaua. Craiova vs Craiova. Când toți se victimizează și se plâng, câinii s-au unit și-s mai puternici ca oricând”. Și au continuat cu: „Drama suporterului stelist, mai puține meciuri în Ghencea decât orice dinamovist”.

FOTO. Toate mesajele afișate la derby-ul dintre FCSB și Dinamo! Ironii între marile rivale

+6 FOTO

Am jucat acest derby pentru suporteri, au venit într-un număr foarte mare, am văzut cât au stat ieri la coadă. Ne-au motivat acele imagini, au stat la coadă de la 6 dimineața. Au vrut să vadă cum Steaua câștigă în derby. 

Derby de România trebuia să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. Ne era dor. Îi felicit pe cei de la Dinamo, au prestat un fotbal bun, au pasat, dar mai au de lucrat.

- Florinel Coman

VIDEO Florinel Coman, execuție de senzație în FCSB - Dinamo: a marcat la vinclu, cu stângul!

Citește și alte știri despre Derby de România:

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj imediat după Derby de România: „FCSB va juca în Ghencea!” + Avertisment pentru Talpan și Bichir: „N-am văzut «terorismul»! Nu o să permit așa ceva!”

FOTO Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  23 Iulie 2023, 19:36
Postat de Zazu pe 23 Iulie 2023, 11:12

Acuză...nu acuză nimeni pe nimeni! Doar în mintea voastră! Poate doar îi ironizează,că nu sunt în stare să creeze ceva original! Copie precum elevii la examen! Penibili ca și măscăriciu pușcăriaș 2 care spune de muuuulți,cei mai mulți suporteri,plătește presa să publice foto cu cozi la bilete,iar pe stadion ,ce să vezi...scaune goale!

E foarte simplu! Copierea scenografiei dinamoviste, incapacitatea de a umple un stadion de fotbal mic cat o sala de volei, faptul ca au cel mai important cantec al lor : ta-ta-ta-ta-da-da- ta-ta (Scooter- Maria), faptul ca cea mai importanta strigare a lor este "Forza steaua" (o echipa care nu este a lor, si chiar se afla in conflict), si multe alte bazaconii de ale lor, ***! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lizardking
lizardking  •  23 Iulie 2023, 17:27

cei cu iq sub 70 ca tine ar putea macar intelege ca un suporter al unei echipe nu a fanul patronului acelei echipe,poate il dispretuieste sau chiar il urate.Inafara de cei din galerie care probabil iau bani de la becali ,toti ceilalti n-au nici o traeba cu becali.

forumeer
forumeer  •  23 Iulie 2023, 16:16

Dedebistii si zecesebistii se merita unii pe altii, rivalii perfecti, sunt la acelasi nivel dpdv ultra', adica sub nivelul marii. Steaua si Rapid raman liderii pe asa ceva in Romania, de aia ajung regulat in topurile europene. Dedebistii si zecesebistii doar viseaza la topurile ultras-tifo sau ultras world.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează