FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surpriză! Becali îi cere iertare lui Hagi: "N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 17:23

Gigi Becali și Gică Hagi s-au certat după finalul campionatului, când patronul FCSB a decis să meargă la TAS considerând că el a câștigat campionatul în detrimentul Viitorului.

Acum, Gigi Becali îi cere iertare lui Hagi, dar nu își retrage memoriul de la TAS. :)

Patronul FCSB a explicat că un jurnalist l-ar fi convins să continue cu procesul: 

"Nevasta și familia mi-au spus și îmi spun să renunț la memoriul la TAS. Totuși, un jurnalist cunoscut, nu-i divulg numele, mi-a spus că Gică nu se poate supăra pe mine pentru că încerc să se facă dreptate, dacă între noi a fost prietenie adevărată.  

Adevărat, o dată am greșit și mi-am cerut iertare și mai îmi cer încă o dată iertare, pentru ce am greșit atunci. (n.r. se referă la demiterea lui Hagi, în 2007)/ Și am greșit foarte mult. N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică!

Dacă vrea să rămână supărat, e problema lui, deși eu zic că o să-i treacă. El poate să zică ce vrea, să facă ce vrea, eu nu o să zic nimic. Pentru că am greșit o dată și-mi ajunge!

Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne apărăm, pentru că Steaua nu e numai Becali, Steaua este și a suporterilor, mai sunt jucătorii, cei din staff, toți vor să se facă dreptate. Dacă dreptatea va spune că Viitorul este campioană, atunci jos pălăria!, sărut-mâna și cu asta basta. Fac ceva rău?", a spus Becali la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
valentinn10
valentinn10  •  26 Mai 2017, 10:35
Postat de Stancu Florin pe 26 Mai 2017, 08:47

Băi, gigi ***, la cat de mult minti, nici tu nu te mai crezi, cica familia vrea să renunț, dar steaua este a suporterilor...care stea şi care suporteri?)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  26 Mai 2017, 09:03
Postat de timm pe 26 Mai 2017, 07:50

Romania este un stat de drept, European cu o justitie puternica si in care legea si regulamentele se respecta 100%. De aceea fcsb condusa de infractorul becali nu detine sigla, marca, palmaresul si numele Steaua, pentru ca se respecta LEGEA, apartin CSA. De aceea fcsb va avea de plata daune de 37 de milioane +tva catre CSA, pentru ca se respecta LEGEA. Dupa fapta si rasplata. De aceea este Viitorul Campioana Romaniei, deoarece LPF si FRF respecta 100% Regulamentul. TAS va mentine 100% Viitorul Campioana. Dar gigi nu merge la TAS ca e calic. Nu are bani de aruncat pe taxa cand stie ca va pierde.

Hahahaha CINE ARE PALMARESUL *** ? In tara asta se merge pe dezinformare si minciuna pana la nesimtire. SINGURUL LUCRU CE CONTEAZA LA O ECHIPA E PALMARESUL. Vrei nu vrei, ciobanul inca il are !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  26 Mai 2017, 08:47

Băi, gigi ***, la cat de mult minti, nici tu nu te mai crezi, cica familia vrea să renunț, dar steaua este a suporterilor...care stea şi care suporteri?)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close