FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra își propune succesorul la Dinamo: ”Puneți-l pe el în locul meu!”

Contra are 4 victorii, 3 remize și un eșec ca antrenor al roș-albilor. În play-off,
Contra are 4 victorii, 3 remize și un eșec ca antrenor al roș-albilor. În play-off, "câinii" au obținut doar două egaluri și o înfrângere

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 00:00

Contra a explicat în ce condiții își prelungește contractul cu Dinamo, dar a propus și un eventual înlocuitor: chiar pe adversarul de diseară, Vasile Miriuță.

Neparafarea actelor privind prelungirea contractului lui Cosmin Contra cu Dinamo, acordul actual expirând în vară, lasă loc interpretărilor că "Guriță" nu va continua din luna iulie în Ștefan cel Mare.

Tehnicianul a explicat care e stadiul negocierilor: "A devenit obositor să vorbesc despre asta, suntem în discuții, nu sunt ușoare, pentru că sunt niște cerințe pe care eu le am și vom vedea dacă pot fi satisfăcute de patronul clubului.

Eu cred că va face tot posibilul pentru a ajunge la o înțelegere. Da, vreau transferuri tari! Este una dintre condiții. Eu vreau un Dinamo de titlu! Să vedem ce buget va fi, nu știu cine va pleca sau cine va veni. Mai e nevoie de infrastructură, de condiții de antrenament foarte bune".

Cosmin a găsit și un posibil înlocuitor al său dacă nu se va perfecta acordul. Chiar pe adversarul său de diseară, pe Vasile Miriuță: "Îl văd sută la sută capabil s-o antreneze pe Dinamo. Vasile e prietenul meu, este un tehnician extraordinar de bun".

"Mulțumesc pentru aprecieri, dar eu am un contract ferm cu CFR, mă văd continuând aici, mai ales că am semnat de curând prelungirea. Am tot spus că vreau să îndeplinesc o veche discuție a mea cu Arpi Paszkany, adică să fiu un mic Sir Alex Ferguson la Cluj. Cu Dinamo am avut o discuție cândva, atât, a trecut mult de atunci", a explicat ardeleanul, care este neînvins ca "principal" în duelurile cu echipa lui de suflet, în 6 meciuri directe.

"S-a pierdut respectul pentru Dinamo"

Roș-albii au acuzat arbitrajul la meciul cu FCSB (1-2) pentru neacordarea unui penalty în minutul 80, iar Contra a reacționat ieri: "S-a pierdut respectul acela mare vizavi de un club de tradiție, cred că ar trebui revizuită atitudinea arbitrilor. Nu vrem decât arbitraje corecte".

Ionel Dănciulescu a completat: "Văd că se practică anumite metode de a pune presiune pe arbitri. Să dea ce e de dat, să ni se dea ce e al nostru! Vrem arbitri mai concentrați, mai responsabili, nu cerem capul nimănui"

"Vă dați seama că dacă am semna cu Cosmin imediat, ar fi mult prea ușor și nu ar fi în regulă. Contra e printre cei mai buni din România, dacă nu chiar cel mai bun, după părerea mea"
Adrian Mutu, la DigiSport

"Mi-era teamă de un recul, de o relaxare, după ce am ajuns în play-off. Se mai întâmplă să nu-ți iasă jocul. Jucătorii sunt abătuți după eșecul din Derby, ne trebuie o victorie cu CFR ca să lucrăm apoi în liniște"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

"Le-am luat jucătorilor presiunea de pe umeri, le-am zis să nu se mai gândească la titlu, gata, obiectivul clar e să învingem în fiecare meci!, apoi vedem la final unde vom termina. Puteam avea 5 puncte în plus acum, meritam să învingem și cu Viitorul, și cu Craiova, iar cu Steaua un egal"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bebe21
bebe21  •  05 Aprilie 2017, 18:11

Chelsea-City....sau mimao--cefura....aaaaa...toughie...!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Aprilie 2017, 12:11
Postat de bvd_magheru pe 05 Aprilie 2017, 11:35

Ba uite spre deosebire de tine nu o sa te jignesc dimpotriva esti un tip inteligent dar esti din provincie .

Bulevarde, las-o naibii de falosenie de unic bucurestean, ca-s nascut si crescut mai aproape de km.0 decat tine. Si n-am batut drumul pana la ”Electroaparataj”, ca liceele adevarate sunt in centru... Cat despre vaietele tale de nostalgic al socialismului multilateral dezvoltat chitit sa ne dumireasca pe noi, rumani sau nerumani, dar pamanteni, cum e cu capitalismul american, ramane ca la Gurita: geaba vointa, daca neama putirinta...

1425838917717550
John Milne  •  05 Aprilie 2017, 12:08

Saracu om vrea sa fuga ca ars de la Rusinea Romaniei. Si-a dat seama ce greseala enorma a facut .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează