FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză! El e noul Rădoi » Stelistul care s-a impus în fața vedetelor Chipciu și Stanciu

Tamaș, 32 de ani, are experiența unor supercampionate: Anglia, Franța, Rusia și Turcia // Foto: Raed Krishan
Tamaș, 32 de ani, are experiența unor supercampionate: Anglia, Franța, Rusia și Turcia // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2016 00:00

Tamaș vorbeşte mult cu colegii, dând indicații mai puțin experimentaților colegi.

  • Corespondență din Apeldoorn (Olanda)

Gabi Tamaş a început meciul de ieri ca titular şi a fost păstrat pe gazon şi după pauză, fiind unul dintre cei mai vocali fotbalişti. A vorbit non-stop cu cei din faţa lui, a dat sfaturi şi le-a explicat puştilor Simion şi Vâlceanu unde să stea şi când să urce. Nu l-a menajat nici pe Toşca, a strigat la el, la fel cum a făcut-o şi la Chipciu, Stanciu sau Adi Popa.

A fost un adevărat coordonator, un antrenor principal din teren. Nu au lipsit momentele când s-a enervat şi a luat atitudine! "Bă Popică, nu mai face faulturi aşa!", "Vâlcene, după meci stai şi baţi auturi dacă nu eşti în stare", "Simioane, fii, bă, atent la ăla! Nu-l mai lăsa, fii atent când pleacă!" au fost doar câteva din îndemnurile lui Gabi către colegii săi.

600.000 €e actuala cotă de piaţă a lui Tamaş, conform transfermarkt.de

Mai au două amicale

Steaua va mai avea, în stagiul de pregătire din Olanda încă două meciuri de verificare înainte de revenirea în România şi înaintea primului meci oficial al sezonului, pe 17 iulie cu Chiajna în finala Cupei Ligii.

Vicecampioana României va mai juca pe 10 iulie un amical cu ruşii de la Krîlia Sovetov Samara, iar pe 13 iulie vor întâlni formaţia elenă PAOK Salonic. Întoarcerea la București pentru Chipciu şi compania este programată pe 15 iulie.

Varela, "închis" în cameră

Fundaşul central de 28 de ani n-a participat nici ieri la antrenamentul de dimineaţă al echipei care a avut loc în Apeldoorn şi nici la meciul pe care vicecampioana l-a disputat, la Mierlo, cu Charleroi.

"E răcit!", sună explicațiile oficiale, în timp ce patronul Gigi Becali şi impresarul jucătorului au dezvăluit în exclusivitate pentru Gazetă că există o ofertă concretă din partea unui club din Qatar.

Gazeta a dezvăluit în ediţia de ieri toate detaliile plecării lui Varela de la Steaua, transferul fiind la un pas să se realizeze zilele viitoare.

INBOX

  • Lukasz Szukala şi Raul Rusescu au venit la terenul unde s-a jucat partida de ieri pentru a discuta cu foștii coechipieri, dar şi cu Reghe şi MM Stoica. Echipa la care activează Szukala și Rusescu, Osmanlîispor, este cazată la Mierlo.
  • Cinci suporteri români cu tricori şi fulare cu Steaua au fost prezenţi ieri în Olanda pentru a face poze cu idolii lor şi a lua autografe. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la meciul trecut, cu NEC Nijmegen. Belgienii au fost susţinuţi de un grup de islandezi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
888266441283907
Gabriel Elvis Bistieru  •  10 Iulie 2016, 00:34

tare Tmas!!!~

khal_37
khal_37  •  09 Iulie 2016, 18:32

Cince conduce dinamo???? http://epochtimes-romania.com/news/dosarul-fotbalul-si-securitatea-conturile-si-firmele-securitatii-din-strainatate-administrate-sub-acoperirea-federatiei-romane-de-fotbal---47182 http://www.replicahd.ro/replica_db/index.php?pagerun=2&p=3188&more=1&c=1&tb=1&pb=1 ----http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/sri-si-dna-ar-putea-redeschide-dosarul-co_663518.html http://cetateanul.net/articol-principal/documente-vanzatorii-de-oameni-ai-securitatii-cum-negocia-vanzarea-sasilor-constantin-anghelache-unchiul-primarului-robert-negoita/ http://ofsaid.ro/2013/04/anghelache-noul-presedinte-de-la-fc-dinamo-e-general-in-rezerva-si-a-fost-agent-acoperit-ca-oficial-frf/ Ma hotilor ma, mai aveti curaj sa vorbiti, sustineti cea mai mare mizerie din fotbalul romanesc, club condus de hoti si securisti....

khal_37
khal_37  •  09 Iulie 2016, 18:27
Postat de balauru48 pe 09 Iulie 2016, 16:00

Asta cu hotu' te refereai la satana din pipera nu? :)) Tot printre rânduri am citit si când Pintilie declara în gsp ca FCSB nu e Steaua :)) mă tu chiar respiri???

*** cine a furat tara asta si asa amarata cu peste 17 milioane de euro cu acordul nemijlocit al statului....cine datoreaza peste 50 de milioane de euro aceleiasi tari amarate dar statul complice, corupt si ticalosit se face ca ploua inca din 2009? Cine are la conducere unul dintre cei mai prolifici si periculosi securisti infiintatorul primei ,,coperative'' din fotbalul romanesc, vanzatorul de sasi si sfabi, comandantul de temul al unitatii AVS (aport valutar al securitatii) are un trecut atat de manjit precum prestigiul clubului pe care-l conduce...asa ca mai lasati-ne ma *** cu vrajeala asta. Citeste asici ***: http://epochtimes-romania.com/news/dosarul-fotbalul-si-securitatea-conturile-si-firmele-securitatii-din-strainatate-administrate-sub-acoperirea-federatiei-romane-de-fotbal---47182

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close