FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Surpriză în Derby de România! Stoican vrea să ia o decizie incredibilă și să-l surprindă pe Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 09:38

Surpriză mare la antrenamentul de aseară al "cîinilor" de la Săftica: fundașul Ionuț Nedelcearu a jucat închizător în meciul-test dintre "titulari" și "rezerve"!

A fost sacrificat Hatem Elhamed, unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai dinamoviștilor în primăvară.

Flavius nu e decis, azi urmează să ia decizia finală. Totodată, aseară, era decis să-l sacrifice pe Grozav, pe care voia să-l introducă în primul 11, și să mizeze pe Lazăr.

Dinamo - Steaua este azi, de la ora 21:00, în direct la Digi, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
navzar_t
navzar_t  •  03 Mai 2015, 17:39

In singurul meci care mai poate spala din rusinea in care s-a afundat si ne-a afundat aceasta nulitate de antrenor, el se gandeste la experimente cu jucatori neexperimentati.

bertino
bertino  •  03 Mai 2015, 17:15

Petarda mai mare ca Nedelcearu nu cred ca exista in istoria lui Dinamo. Numai pase la adversar, pozitionari de toata jena, asta e fostbalist de divizia B. Sa se duca cu Stoican impreuna la Unirea Tarlungeni, acolo s ar potrivi perfect amandoi

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Mai 2015, 17:10
Postat de calinescu_ pe 03 Mai 2015, 16:13

IN SFARSIT O MISCARE BUNA. LA MIJLOC TREBUIA JUCAT DE LA INCEPUT CU NEDELCEARU , BOUBACAR SI IONUT SERBAN ....!!!! EL HAMED E FUNDAS DREAPTA SI NIMIC MAI MULT ....!!!! CINE CREDE CA ELHAMED ESTE O VALOARE , NU ARE HABAR DE FOTBAL ....!!!!! GRIGORE SI CRISTESCU SUNT PETTTARRDE ...!!!!

Tu iti schimbi ideile dupa temperatura de afara ? Nu ziceai ca Boubacar si Nedelcearu trebuie sa plece, ca nu sunt de Dinamo ??!!! Sau iti scria comentariile altcineva ? Stii ce cred apropos de pricepere in fotbal ? Ca...esti doar un chibit si reactionezi emotional !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează