FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surpriză în Giulești! Cum arată planul Rapidului pentru modernizarea stadionului

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 18:09

Rapid a trimis astăzi către Consiliul Național de Investiții dosarul pentru aprobare finală a proiectului de modernizare a arenei din Giulești.

Conform DigiSport, stadionul va avea 18.000 de locuri, cu 500 mai puțin decît capacitatea maximă pe care o permite acum. Stadionul n-a mai fost umplut însă în totalitate de ani buni, o peluză fiind închisă din cauza problemelor de infrastructură.

Îmbunătățirile stadionului

  • gazonul va avea încălzire
  • două parcări supraterane: una de 600 de locuri, pe terenul de lîngă sala polivalentă, cu două căi de acces spre stadion (alee pietonală şi pasarelă şi una de 100 de locuri, la terenurile de zgură
  • se va demola peluza dinspre Teatrul Giulești, iar cea care se va construi va fi exact pe modelul peluzei nord
  • stadionul va fi acoperit total
  • nici o sală din cadrul complexului giuleștean nu va fi demolată, doar că cele două săli de la tribuna oficială vor fi mutate în noua peluză

Stadionul Giulești a fost nominalizat între cele patru arene propuse de România pentru modernizare, în privința Euro 2020, alături de Steaua, Dinamo și Arcul de Triumf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (141)
thelegend.
thelegend.  •  14 Noiembrie 2015, 20:57
Postat de dash.berlin pe 11 Noiembrie 2015, 10:43

***...bleahhhh...ma apuca scarba cand aud de rapid sau de dinamo aka mizeria fotbalului romanesc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Noiembrie 2015, 10:41
Postat de jack_the_stripper pe 11 Noiembrie 2015, 12:17

uclujule, văd că ești tobă de istorie... Ai rămas la 1900 toamna cu echipele alea de tradiție... Lămurește-ne și pe noi cum a fost cu epocalul moment în care a apărut ”CEL MAI VECHI și CEL MAI ISTORIC stadion al țării , un adevărat monument istoric inaugurat de Regele Carol”. Sau cum de s-a milostivit Stalin să nu pună cizma lui bolșevică și pe grumazul Rapidului tău drag. Iar asta cu ”incomparabilii suporteri și istoria și tradiția acestui club neegalate în Romania” bate orice declarație a incomparabilului și neegalatului Șumudică... Penibilul e ceea ce vă caracterizează, ”tradiționalilor”!

Încă odată , EU știu istorie , tu te PREFACI că nu o știi. Lasă-ne cu povești de astea bolshevice de-ale voastre și nu mai spune lucruri pe care nici tu nu le crezi. Nu veți putea schimba voi istoria cu 5 articole și un interviu scrise/dat la comandă pe banii lui Gigi. Prima echipă comunistă este Steaua care nici nu s-ar fi înființat dacă lucrurile mergeau pe făgașul lor normal și Stalin nu punea cizma lui bolșevică pe grumazul Europei de Est și centrale pentru ca apoi să inventeze toate stelutzele din blocul comunist. Sunteți JAAAALLLLNICI. De la poveștile astea aiuristice inventate se vede DISPERAREA și frustrarea voastră. Nu vă veți compara niciodată cu echipe precum Rapid , U Cluj , UTA... d.p.d.v. al Istoriei și Tradiției , iar la fani nici atît... sînt ăia la 1.000 de ani lumină față de voi. Voi mai bine v-ați face griji de clubul vostru care este pe cale de dispariție și puțin cîte puțin nu veți mai avea nici identitate.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  12 Noiembrie 2015, 01:30
Postat de jack_the_stripper pe 11 Noiembrie 2015, 07:12

Anonimul autor al articolului începe așa: ”Rapidul a trimis astăzi etc.” Păi, dacă ne gândim că proprietarul stadionului e C.S. Rapid, nu clubul de fotbal al basarabeanului din Azuga, entuziasmul foreverilor și fangigilor e deplasat. ”Echipa de tradiție” e divizionară B și un astfel de cadou din banii statului e exagerat. Dacă fanilor fecerebe li se pare că ”sa lasi stadionul Giulesti in paragina, nu e normal, nu e logic, nu e etic si moral”, să pună mână de la mână și să strângă singuri milioanele alea. Că iar vin derby-urile cu Pojorâta, Balotești și academicienii din Clinceni...

Ai un mod de (ne)gandire foarte interesant, pentru tine, daca o echipa joaca in a doua divizie, trebuie radiata, ea nu mai merita nimic, din ce puta a gandirii te inspiri?, dupa nazbatiile pe care le debitezi probabil ca un club precum Nottingham Forest ar fi trebuit de mult sa dispara fiind vinovat ca de atatia ani nu reuseste sa promoveze in Premier league si balteste prin liga a-2-a din Anglia...

Vezi toate comentariile (141)
Comentează