FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Surpriza Matzourakis

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2007 00:00

Antrenorul grec de origine romana este ultimul new-entry pe lista oltenilor. In misiunea de angajare a unui nou antrenor, patronul Adrian Mititelu si-a schimbat planurile initiale. Nu mai vrea un tehnician roman, ci unul din strain. "S-a facut o lista noua. Sint patru nume in vizorul nostru, dar nu dorim sa le facem publice deocamdata", a precizat ieri managerul general al Craiovei, Ilie Balaci. Unul dintre apropiatii lui Mititelu a dezvaluit insa noile tinte ale stiintei: "Da, sint patru: un olandez, al carui nume nu l-am retinut si care a fost contactat prin intermediul lui Ovidiu Stinga, Nicolo Napoli, Roberto Landi si Ioannis Matzourakis. Acesta din urma a fost sunat aproape zilnic de simbata incoace".

Matzourakis, care are cetatenie greco-romana, a antrenat-o ultima oara pe Omonia Nicosia. A copilarit la Bucuresti si pina in 1971, cind a plecat in Grecia, a jucat la CFR Cluj si Rapid, dar si in "nationala" olimpica a Romaniei. Ulterior le-a pregatit, printre altele, pe Larisa,  Anorthosis Famagusta, AEL Limassol, Olympiacos Pireu si Skoda Xanthi.
I
"Nu!" pentru Dinamo

Mititelu a declarat ca nu mai vrea experimente si ca decizia numirii noului tehnician va fi luata dupa indelungi analize. Finantatorul Craiovei a adaugat ca italianul Nicolo Napoli are sanse apreciabile de a reveni in Banie, la aproape 4 ani de la precedenta aventura la cirma juvetilor. In privinta ofertei de la Dinamo pentru Dorel Stoica, trimis la "satelit" pe termen nelimitat, Mititelu a tinut sa precizeze ca nici un jucator de la stiinta nu va fi transferat in Romania.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează