FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, JOI, ORA 21:00, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Surpriză! Situație complet nouă pentru FCSB înaintea duelului din Gruia

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 09:00

Dacă până acum FCSB avea prima șansă din partea bookmakerilor să câștige titlul, CFR a venit tare pe turnantă și are aceeași cotă cu steliștii, cel puțin înaintea duelului direct de joi seară, ora 21:00. 

Arde Gruia! Peste 12.000 de bilete s-au vândut deja pentru meciul de mâine seară, iar Dan Petrescu e sigur că va fi un meci pe cinste pentru cei care vor veni la stadion. "CFR de-a lungul anilor a dovedit că poate câștiga trofee! Nu pot să fac miracole, dar în momentul de față avem mai multe puncte decât mă așteptam. Nu știu cât va ține acest lucru, dar dacă nu știam că echipa își dorește titlul, eu nu veneam. Aveam două, trei oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar am ales CFR-ul. Așa am simțit, pentru că vreau rezultate", spune Petrescu.

Cu șansa a doua după 10 etape

Dacă în primele 10 etape disputate până acum steliștii au fost favoriți în toate întâlnirile din prima ligă, situația s-a schimbat chiar înaintea meciului de mâine! De această dată vicecampioana nu mai are prima șansă din partea caselor de pariuri, iar bookmakerii merg pe mâna echipei lui Petrescu pentru a se impune în derby, cota 2.45, iar FCSB are cota 3.05!

"Obiectivul nostru principal este să câștigăm titlul de campioană. Am mai avut un obiectiv, accederea în grupele europene, pe care l-am bifat, acum mizăm doar pe titlu. Fiecare meci suntem obligați să-l câștigăm pentru ca la final să luăm campionatul", recunoaște Dică.

Dacă vorbim de cote, acestea s-au modificat și în ceea ce privește câștigarea campionatului. Dacă la începutul actualului sezon FCSB era principala favorită și avea cota 2,30, acum cota a ajuns 2,50. Însă, cel mai important aspect este că bookmakerii nu mai cred doar în roș-albaștri! Rezultatele bune din ultima perioadă i-au făcut pe cei de la casele de pariuri să modifice cota pentru CFR, care era a treia favorită, cotă 6,00. Acum a urcat pe prima poziție, la egalitate cu FCSB!

3,00este cota caselor de pariuri ca Urko Vera sau Ibrahima Balde să deschidă scorul în derby-ul de joi seară, în timp ce Alibec și Gnohere au cota 3,20

9,00este cota pe care bookmakerii o dau pentru ca FCSB că câștige duelul cu CFR Cluj la o diferență de fix două goluri

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
florinso
florinso  •  20 Septembrie 2017, 16:17
Postat de tonyys pe 20 Septembrie 2017, 12:24

Dan penalty si ungurii stiu de ce - hategan arbitreaza.

Pai *** e cel mai slab arbitru, ajuta dinamo pe unde poate, asa ca scorul bun pt dinamo e X, sa nu uitam de ultimele arbitraje cu oltenii si cainii in care a dezavantajat clar pe olteni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinso
florinso  •  20 Septembrie 2017, 16:15

Pt popa Corneliu, hehe le ai dat o tare de ti au sters comentariu. Astia vor sa comentam a la Ceaușescu sa ridicam toti mana sus si sa acceptam tot ce debiteaza injustitia romana.

928854273813332
Ion Elisei  •  20 Septembrie 2017, 12:38

APA DE PLOAIE CU CFR-CLUJ , II VOR BATE STEAUA LA SCOR , MAI DISCUTAM SI MAINE , LA PARIURI SI MAMA OMIDA E MAI BUNA , MERGETI LA IONTIMIDARE , ATAT SI NIMIC MAI MULT !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close