FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERUL LUI MARIUS NICULAE RAMANE INCERT

Suspans

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2008 00:00

Marius Niculae va da abia săptămîna viitoare un răspuns clar ofertei de la Dinamo

Dinamo va începe azi cantonamentul din Franţa fără Marius Niculae (foto) în lot, dar Rednic sper să-l aibă la dispoziţie de săptămîna viitoare. Atacantul vrea să revină la roş-albi, le-a spus-o şi acţionarilor, dar, mai întîi, trebuie să ajungă marţi în Scoţia pentru a discuta cu oficialii lui Inverness.
Şefii de-acolo l-au înştiinţat că mai sînt două oferte de transfer, se pare că Rangers şi Dundee, şi aşteaptă să vadă cum vor avansa ele. Presa portugheză speculează că şi Sporting Lisabona, fostul club al vîrfului de 27 de ani, este interesată de "Săgeată". Antrenorul lui Inverness, Craig Brewster, a declarat ieri: "Marius se prezintă marţi la echipă. N-au fost oferte serioase pentru el de la vreo echipă, avem nevoie de Niculae". Scoţienii nu vor accepta mai puţin de 500.000 de euro ca să se despartă de român, care mai are un an de contract.

Ultimele noutăţi:
- Lobonţ mai are vacanţă pînă la finalul acestei săptămîni, el urmînd să se alăture lotului dinamovist luni, direct în cantonamentul din Franţa.
- John Galliquio a fost reprimit în lot şi va face deplasarea în Franţa alături de restul jucătorilor. Peruanul de 28 de ani va prinde însă un loc în echipă doar în cazul în care vor exista probleme grave de efectiv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează