FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Susținători de marcă pentru Ioan Andone! Apel către Ionuț Negoiță și Mutu: "Nu știu cine ar putea să-l conteste!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 09:42

Mircea și Răzvan Lucescu îl susțin pe Ioan Andone și îl sfătuiesc pe Ionuț Negoiță să nu-l înlocuiască pe acesta în următoarea perioadă. De asemenea aceștia laudă lucrurile făcute la Dinamo în ultimii ani, mai ales că echipa a trecut printr-un moment greu când a fost în insolvență. 

„Eu nu ştiu cine ar putea să-l conteste pe Ando. El are o aşa experienţă şi aşa un palmares încât e o mare greşeală să te legi de el. A venit într-un moment delicat şi are şansa asta să fie cu echipa pentru un an. La sfârşit se trage linie şi se analizează ce s-a întâmplat.

Ando are campionate şi cupe, are experienţă internaţională în multe ţări, are carismă, personalitate puternică. E foarte greu şi pentru el să audă în fiecare zi că cei din conducere caută înlocuitori, că suporterii îl contestă.

Dinamo merită toate aprecierile pentru ultimii ani. Au ştiut să cureţe totul, au ştiut să se reorienteze în această situaţie. Au plecat de jos, au redus toate cheltuielile, au ştiut să scadă nivelul salariilor, să aducă jucători. A fost un club corect, a intrat în insolvenţă, s-a luptat şi a ieşit mai repede. O politică foarte bine pusă la punct”, a declarat Răzvan Lucescu conform Fanatik.

SFATURI DE LA MIRCEA LUCESCU PENTRU IONUȚ NEGOIȚĂ

„Andone e un băiat care a demonstrat că are valoare, a câştigat titluri, s-a adaptat uşor condiţiilor din fotbalul românesc, are şi o experienţă în afară.

Sigur că vine o generaţie nouă, care vrea să-şi facă loc, este normal, este legea vieţii. Va depinde în primul rând de rezultate, de forţa lui mentală”, a spus Mircea Lucescu.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
tandd
tandd  •  25 Decembrie 2016, 16:46
Postat de redshow pe 25 Decembrie 2016, 11:10

Trebuie sa ridicam standardele mai sus !!! Pe cei de la FotbalClubSportivBecali doar cine nu vrea nu-i bate !!! Anul viitor TREBUIE NEAPARAT sa jucam intr-o Cupa Europeana (competitia propriu-zisa nu preliminarii )...iar banii castigati trebuie investiti in transferuri !!!! nu trebuie sa ne multumeasca doar victoriile impotriva Mega-Ortodoxului..altfel ramanem doar cu alea

ai si tu dreptate,dar sa iei 7 intr-o luna oare nu-i prea mult?))))))

tandd
tandd  •  25 Decembrie 2016, 16:45
Postat de jack_the_stripper pe 25 Decembrie 2016, 14:06

Pai, cine sa-l conteste? Haita din tribune care i-a cerut de-atatea ori demisia... Cu rabdare, Dinamo va ajunge acolo unde ii este locul: in play-out! Trebuie doar sa ridice standardele mai sus !!! Anul viitor TREBUIE NEAPARAT sa ne pregatim sa jucam intr-o Cupa Europeana. Vom fi alaturi de mega-adventistul nostru impotriva Mega-Ortodoxului. Si ramanem doar cu alea: neinvinsi in Europa din 30 august 2012!

vedeti ca la anu s-ar putea sa aveti derby cu pojorata daca se mai tine talpan de voi

117757495232737
Marian Voican  •  25 Decembrie 2016, 15:52

trebuie lasat in pace,nea Ando,ne trebuie liniste.sa vedem mai intai ce transferuri se vor face.si eu cred ca dinamo va ajunge acolo unde a mai fost in 1989.......Ddb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează