FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tace şi scrie » Omul de încredere al lui Contra studiază fiecare antrenament al steliştilor

Reyes a fost adversarul Stelei în perioada când lucra la Dinamo, acum vizionează antrenamentele şi amicalele foştilor rivali Foto: Cristi Preda
Reyes a fost adversarul Stelei în perioada când lucra la Dinamo, acum vizionează antrenamentele şi amicalele foştilor rivali Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 09:00

"Am notat nişte nume interesante", a mărturisit spaniolul Javi Reyes.

Javi Reyes (46 de ani) este spionul lui Cosmin Contra la antrenamentele şi amicalele Stelei de pe Costa del Sol. Ibericul şi-a luat foarte în serios rolul, este o prezenţă discretă la şedinţele de pregătire ale lui Nicolae Dică şi-şi notează diverse impresii într-un carneţel. Dacă Ionel Gane şi Leo Toader au venit la antrenamentele din Antalya ale roş-albaştrilor şi au vizionat pregătirile de lângă oficialii echipei, întreţinându-se cu Mihai Stoica şi glumind alături de acesta, Reyes este pe modul silent. Îmbrăcat casual - "Jerry" şi Toader erau în echipamentul naţionalei -, spaniolul stă retras pe o colină în imediata vecinătate a magaziei unde-şi depozitează steliştii obiectele pentru antrenament.

Javi e omul de încredere al selecţionerului. "Guriţă" l-a avut şi la Dinamo în ediţia precedentă, antrenorul ameninţându-l la un moment dat pe Negoiţă că dacă nu-i va satisface lui Reyes toate pretenţiile salariale şi tehnice, vizând aparatele pe care acesta vrea să le achiziţioneze, el va demisiona. Contra are foarte mare încredere în preparatorul fizic, care era şi este implicat total la ședințele de pregătire.
Cu steliştii nu s-a băgat deloc în seamă. Doar îşi notează. "Secrete! Am deja notiţe importante", a glumit Javi. A continuat: "Urmăresc aici în linişte şi am pus pe hârtie multe nume interesante. Studiez cum se comportă un fotbalist atât în timpul programului de antrenamente, cât şi atunci când fluierul tehnicianului spune «Stop!». Orice detaliu contează, spune ceva despre personalitatea fotbalistului".

11 cluburi  sunt în CV-ul lui Reyes până să ajungă la naţionala României: Granada, Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor, Almeria, Neftci Baku şi Dinamo

 

"Îmi place la un fotbalist să gândească. Te poţi opri din alergat, dar nu te poţi opri din gândit! Fotbalistul adevărat e inteligent, cere mingea şi găseşte soluţia. Matematician"
Javi Reyes, în iulie 2017, pentru Gazeta Sporturilor


Din perioada "Du-te, Dică, du-te!"

"Nick" le-a arătat ieri dimineaţă jucătorilor la miuţă că încă mai ştie cu mingea. Doar a fost fotbalistul român al anului în 2006. Antrenorul de 37 de ani a îmbrăcat ieri un maiou şi s-a implicat în antrenamentul băieţilor. Găman (foto) a avut de tras cu tehnicianul său, care a mai şi slăbit din cauza stresului începutului de sezon. Dică le-a explicat celor mai tineri ce trebuie să facă pentru a nu mai încasa trei goluri în jumătate de oră. Totodată, cum ar trebui lovit corect balonul . 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  27 Ianuarie 2018, 10:05

De fapt știți cu toții că Dică este degeaba : antrenor e Jiji, principal, în acte e Viorel Tănase, iar Dică este cel pe care Budescu sau Alibec îl asultă doar dacă vor ! Când Dică vrea să-i pedepsească pentru indisciplină, apare Jiji și spune că trebuie să-i vândă, așa că or să joace ! Așa că și Dică îi învață cum să joace la întâmplare ! FCSB este o holomoacă a lui Jiji, nu va face performanță decât accidental !

breitner
breitner  •  27 Ianuarie 2018, 09:30

Studiaza antrenamentele unei echipe din liga a 4-a?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează