FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Talpan, pedepsit de superiori, după războiul public cu Becali și Federația » Sancțiuni dure pentru juristul CSA!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 17:17

După ce a câștigat mai multe procese cu Gigi Becali, Florin Talpan a fost pedepsit de superiorii din Ministerul Apărării, pentru faptul că discutat cu presa fără acordul CSA sau MApN.

Juristul CSA ar fi fost amendat cu aproximativ 1.000 de lei, adică 10% din salariu, și s-ar fi ales cu mai multe referate, fără a mai avea dreptul de a promova, informează ziare.com.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al CSA Steaua, se anunță că Talpan a fost sancționat, însă nu se precizează în amănunt despre ce amendă este vorba.

În urmă cu două zile, Florin Talpan a reclamat că Federația Română de Fotbal funcționează ilegal și i-a cerut demisia președintelul FRF, Răzvan Burleanu, pentru că a lăsat FCSB, "un club neafiliat, care și-a schimbat denumirea în timpul sezonului", să evolueze în prima ligă (detalii AICI).

Nu este prima oară când Talpan este sancționat. La finalul anului trecut, juristul a avut un conflict cu alți oameni din CSA, când a fost împiedicat să discute cu ministrul apărării. Pe lângă alte șicane, juristul a încasat atunci mai puțini bani decât suma care constituie salariul lui obișnuit.

Comunicat integral:

Cu privire la ultimele declarații publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, exprimate prin așa-zise comunicate de presă ori în intervenții la posturile de televiziune, Biroul relații publice al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua Bucureşti” face următoarele precizări:

Ofițerul nu are prevăzute în fișa postului și nu i-au fost delegate atribuții din domeniul informării publice. În calitatea sa de consilier juridic al CSA, locotenent-colonelul Florin-Costel Talpan are doar mandat de reprezentare juridică a clubului sportiv în relația cu instanţele de judecată, în procesele în care clubul este parte.

Punctele de vedere oficiale ale CSA sunt comunicate exclusiv prin Biroul relaţii publice, structura clubului specializată şi mandatată în acest sens, conform regulamentelor militare în vigoare.

Având în vedere constatările Corpului de control și inspecție care, prin raportul înaintat ministrului apărării naționale în luna februarie a reținut faptul că locotenent-colonelul Talpan “nu a fost mandatat să exprime pozițiile oficiale ale CSA Steaua sau MApN”, precum și declarațiile publice ulterioare ale ofițerului, realizate în aceleași condiții, locotenent-colonel Florin-Costel Talpan a fost sancţionat disciplinar, de către comandantul clubului, în data de 4 aprilie 2017.

Prin urmare, declarațiile publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, inclusiv cele referitoare la relația cu Federația Română de Fotbal, au fost făcute în nume personal, contrar procedurilor legale și nu au avut mandatul CSA “Steaua Bucureşti”.

Procedurile administrative și juridice privind măsurile de protecție și valorificare a mărcii “Steaua Bucureşti”, bun patrimonial aflat în domeniul public al statului, vor continua, conform cadrului legal în vigoare.

Biroul relații publice al Clubul Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua Bucureşti”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (160)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  07 Aprilie 2017, 05:53

din ce in ce mai mult nu-mi dau seama ce e in capul acestui jurist . ce vrea , pentru ce se lupta ? in afara de el, nimeni din armata nu vrea fotbal de nivel inalt. ar trebui sa apara alt " becali " sa bage banii ! cred ca se viseaza pe un cal alb cu esarfa tricolora conducand destinele altora si batandu-se cu pumnul in piept ca ne-a salvat de cel rau ( gigi ). mai, dar te intrebi vreodata ca ce s-ar fi ales de steaua fara banii hahalerei din pipera ?

chippy
chippy  •  06 Aprilie 2017, 23:01

M-am uitat astazi la meci si am vazut copii de 7-8 ani cum se bucurau si cantau. Ma intreb, oare cum va explica domnul Talpan unor copii, ca Steaua cu care ei au tinut, nu mai e Steaua?!

gicab
gicab  •  06 Aprilie 2017, 22:13
Postat de travka pe 06 Aprilie 2017, 21:32

10.000 lei pentru unu care nu știe sa tragă cu pistolu probabil, un ***, asta are peste 2000 euro pe luna salariu din bani publici pentru ce? Pentru ce sunt plătiți ăștia asa mult în armata? Cu ce dracu se ocupa de 27 de ani încoace???? Apară tara? Cine ne ataca? Suntem membru UE și NATO deci suntem acoperiți, și oricum dacă trimite putin 10 rusi cu 3 tancuri omoară toată armata romana în 24 de ore.....cum sa ii dai asa salariu din bani publici lu asta, sau generalilor??? Un pompier care își risca viata săptămânal are 2200 lei, și cheliosu asta care toată ziua aberează și scrie hârtii are 10.000???????? Armata romana trebuie desființată, sa se ducă în politie sa prindă hoți, la pompieri sa salveze oameni, nu sa frece menta

Ai scris vreo hârtie in viața ta după care sa o și semnezi și sa porți răspunderea celor scrise?

Vezi toate comentariile (160)
Comentează