FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș a intrat din nou în bucluc! A fost la un pas de bătaie cu fanii lui Dinamo la meciul de rugby

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 16:43

Dinamo și Steaua s-au înfruntat azi la rugby, într-un meci câștigat de roș-albaștri, scor 22-13, iar spectator a fost și Gabi Tamaș. Fundașul campioanei României a urmărit meciul din sectorul fanilor lui Dinamo.

Aceștia l-au înjurat non stop, iar DigiSport anunță că au fost la un pas de a intra într-o altercație cu trei dintre fanii care au venit să-i ceară socoteală. Tamaș s-a liniștit, însă a ales să plece de la stadion la pauză.

A vorbit la plecare despre meciul cu Spania, dar și despre șansele la titlu ale Stelei:

"Diseară va fi greu, jucăm contra unei forțe a fotbalului mondial. Cum au spus și domnul Burleanu și domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro.

În rest contează să câștigăm și meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câștig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat.

Nu este ușor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce", a declarat Tamaș la Digi, în momentul în care a părăsit stadionul Florea Dumitrache.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (56)
oricare
oricare  •  28 Martie 2016, 08:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danyun
danyun  •  28 Martie 2016, 04:17

E frumoasa rivalitatea asta...Steaua-Dinamo...pacat ca unii vad altceva...

ultras_tei.
ultras_tei.  •  27 Martie 2016, 20:23
Postat de disclosure pe 27 Martie 2016, 18:56

gymd comenteaza de pe cel putin 2 conturi , ultras tei si mircea pascu :)))) , ce trompeta.

Se pare ca si tu esti ca rand0000m sau sa fi el cumva ?? Vad ca amandoi il invocati pe acest gymd care nu cunosc in vecii vecilor numele asta. Nu stiu cine este si nu ma intereseaza. Pe voi cred ca va abuzat aceasta persoana. Mi-ar place sa stiu cine este acest gymd sa-l felicit ca a bagat strechea in defunctii astea numiti stelisti.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează