FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamuz vrea să vină la Steaua, dar are un mesaj pentru oficialii din Ghencea: "Măriți oferta!"

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2015 00:00

Tamuz vrea să vină la Steaua, dar nu e mulțumit de salariul pe care roș-albaștrii i l-au oferit. Astra a refuzat prima ofertă a Stelei pentru Budescu, De Amorim și Alibec.

Petrolul și-a găsit deja înlocuitor pentru Toto Tamuz, după ce Eddy Gnohere, ultima dată la Mons, în Belgia, a semnat cu ploieștenii pe trei ani de zile. În aceste condiții, prahovenii sînt de acord să-l cedeze pe atacantul israelian în Ghencea.

Fotbalistul de 27 de ani e principala țintă a Stelei pentru ofensivă, însă patronul a anunțat că nu e dispus să arunce prea mult cu banii. Tamuz a vorbit despre interesul roș-albaștrilor, dar a lăsat să se înțeleagă că există o diferență destul de mare între salariul pe care el și-l dorește și cel pe care steliștii i-l oferă.

"Am patru oferte în acest moment, trebuie să mă hotărăsc. O să le analizez pe toate şi voi lua o decizie cînd voi reveni în România. Steaua e o echipă mare şi ar fi o oportunitate importantă să ajung acolo, dar depinde şi de cît de mult mă doresc cei de acolo", a spus Tamuz la DigiSport.

În ceea ce îi privește pe fotbaliștii de la Astra aflați pe lista Stelei, Budescu, Alibec și De Amorim, negocierile s-au împotmolit din cauza a 300.000 de euro. Surse autorizate susțin că Becali a oferit 1,2 milioane de euro pentru cei trei fotbaliști, însă oferta sa a fost refuzată.

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică, a oferit detalii la DolceSport: "Din ce am înțeles, la ultima discuție era o diferență de cîteva sute de mii între ceea ce oferă Steaua și ce vrea Astra. Buduru l-a informat pe domnul Niculae de oferta Stelei, însă acesta a refuzat-o. La cum îl cunosc eu pe patron, chiar nu cred că se va face transferul".

"Vreau să evoluez la o echipă mare. Am mai jucat în Champions League şi ştiu ce înseamnă acea competiție. Normal că vreau să mai evoluez acolo, sper să o fac cu Steaua, dacă voi ajunge în Ghencea"
Toto Tamuz, atacant Petrolul

"Dacă mîine vine o ofertă pentru Tamuz, o discutăm. Cît timp jucătorul îşi doreşte să plece la mai bine, lui îi convine oferta, nouă ne convine oferta, e clar că se poate găsi o soluţie"
Mihai Joița, manager sportiv Petrolul

250.000 €a fost salariul anual al lui Tamuz la Petrolul în sezonul trecut. Conform contractului, leafa urmează să-i crească la 275.000 de euro începînd de la 1 iulie

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (9)
guyencea
guyencea  •  06 Iunie 2015, 17:30

steaua CAMPIOANA BLATURILOR!!

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  06 Iunie 2015, 15:45

Becali nu o sa cumpere jucatori prea cunoscuti nu are bani pentru asa ceva De aceea l-a preferat pe Radoi El a zis asta nu are nevoie nici de salar vine pe gratis si nici nu o sa pretinda cine stie ce ca Galca care nu vroia sa se faca de rusine Un mincinos Il intereseaza numai banii si atat Nu va faceti sperante Pe Dan Petrescu nu l-a vrut chipurile costa prea mult si este conflictual Uite ASA aproape l-a acontat doar pt 250000 euro De ras si de vazut Am inteles ca Becali vrea sa il aduca pe Messi ...l-a sfarsit de cariera si strange bani pentru asta Lovitura de imagine

1035504319811062
Romeo Daniel  •  06 Iunie 2015, 13:46
Postat de Romeo Daniel pe 06 Iunie 2015, 13:42

Asa a procedat 'interlopul' in ultimii 7-8 ani !!! Anunta 8-9 jucatori(cei mai buni din campionat) ca vor ajunge la Steaua si la startul competitiei vom constata ca au venit 3-4 liberi de contract de la echipele retrogradate,va achizitiona un jucator cu 500 mii de la 'finu' Hagi ca sa-l ajute si pe ,el si mai gaseste 2-3 junior ca Valceanu si Enceanu...si astea sunt transferurile :-))) si daca nu se califica in Ch.League va da vina pe antrenor sau pe jucatori.

...si se enerveaza dupa pierderea calificarii si anunta ca la ANUL VA FACE ECHIPA CE CHAMPIONS LEAGUE :-)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează