FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Tatăl internaţionalului de juniori Iulian Ilie e foc şi pară pe șefii ploieșteni, care nu acceptă să-i dea drumul puștiului la Dortmund: "N-au dat nici măcar o apă pentru copii!"

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Florin Ilie dezvăluie condiţiile precare din centrul de juniori al "lupilor" şi forţează despărţirea printr-un document notarial: familia se obligă să achite clubului român taxa de formare cînd va semna primul contract de profesionist

Povestea transferului lui Iulian Ilie de la Petrolul la Borussia Dortmund tinde să devină o minitelenovelă. Tatăl internaţionalului de 14 de ani se revoltă tot mai mult împotriva clubului din Ploiești, care refuză deocamdată plecarea în Germania a puştiului aflat printre titularii reprezentativei U15.

Florin Ilie a depus ieri la AJF Prahova şi la FRF un document prin care anunţă că fiul său a încetat de pe 23 iunie 2015 orice activitate la "lupi"! Şi precizează că băiatul va ajunge cu orice preţ la Dortmund: "Am făcut deja la notariat documentul prin care ne asumăm noi, familia, responsabilitatea plăţii către Petrolul a indemnizaţiei de formare, atunci cînd Iulian va semna primul contract de profesionist. Avem şansă că germanii sînt oameni de înţeles şi probabil că vor accepta să-l legitimeze pe această formulă, în absenţa unui aviz clar din partea Petrolului".

"Şi antrenorii trăiesc vai de capul lor!"

Părintele lui Iulian îşi continuă apoi tirada la adresa conducerii galben-albastre: "Nu ştiu de unde atîtea fiţe şi pretenţii, cînd ei îşi bat joc de centrul de juniori. Interes zero! N-au terenuri, nu asigură nici măcar minimul necesar, le dădeam copiilor pînă şi apă prin cantonamente sau la meciuri! Se rugau antrenorii de părinţi să le asigure puştilor cîte un sandvici! Săracii, sînt şi ei vai de capul lor, că lucrează pe salarii de 900 de lei şi-i primesc şi pe ăia cu întîrzieri de trei luni!".

Petrolul refuză, în continuare, să comenteze pe marginea subiectului.

"Iulian e la fotbal de la 4 ani. Ce să fac acum?! Să-l trimit acum la muncă, la 14 ani, că nu vrea Petrolul să-i dea drumul în Germania?! Aici e un drum închis pentru dezvoltarea profesională a unui copil. Spuneţi-mi un nume de la juniori promovat de club în ultima perioadă, unul singur măcar!"
Florin Ilie, tatăl lui Iulian

"De la Petrolul mi-a plăcut mult de Hamza, iar din fotbalul mondial sînt îndrăgostit de Ibrahimovici. Nu și de tatuajele suedezului!" :)
Iulian Ilie, în urmă cu un an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  26 Iunie 2015, 07:59

E usor de rezolvat. Sa se ia de la contabil hartiile cu bonurile de la banii cheltuiti pe junior si se imparte la numarul de jrs si aia e suma !! Vreo 50 de lei ?? Daca "kupii" aia fara oua, lupele nu vor sa ia niste bani mai buni pe un transfer ... atunci 50-60 de lei si gata !!!

1033336483344402
Cristi Stavri  •  25 Iunie 2015, 22:37

Cand a plecat in cantonamente cu echipa mare cred ca tatal lui nu avea acelasi discurs :))

460019304163397
Dravatzd Maria  •  25 Iunie 2015, 21:01

Daca a invatat football de Danbu, poate placa gratis. Petrolul trebuie sa Tina sub control activitatea juniorilor, nu ca infinite, Petrolul ii crested si Nicolea ( Astra) ii prime a gratis.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează