FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tătăruşanu sau Bornescu

Articol de , - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Lobby se îndreaptă spre Italia, Lazio, Fiorentina şi Sampdoria monitorizîndu-l atent. Dinamo îi caută cu disperare un înlocuitor.

Bogdan Lobonţ. Ultimul meci în tricoul “cîinilor” în derby-ul cu Steaua (2-1). Mîna la inimă pusă de portar la ieşirea de pe gazon, în semn de “La reve­de­re!”. Destinaţia? Italia, Serie A. La­zio, Sampdoria şi, mai nou, Fio­ren­tina - fosta sa echipă de la care Di­namo l-a achiziţionat cu un milion de euro - sînt interesate de portarul de 30 de ani. Echipa lui Adi Mutu l-ar putea vinde pe Sebastien Frey la AC Milan, iar Prandelli îl vrea, în această situaţie, înapoi pe Lobonţ. Dinamo s-ar putea alege cu două milioane de euro, deşi roş-albii ar vrea dublu.

Tătăruşanu - 2 milioane €

Cine vine? Ciprian Tătăruşanu (22 de ani) e favorit, deşi Bistriţa cere două milioane de euro pe el! “Cîinii” ar vrea să plătească doar un sfert din sumă şi să mai dea doi jucători la schimb. Al doilea pe listă este Mircea Bornescu (28 de ani). Dinamo a intrat pe acest fir, dar Adrian Mititelu refuză să-l lase în Ştefan cel Mare!

Bornescu - 1 milion €

A confirmat-o şi impresara ju­că­­to­rului, Ana Maria Prodan: “Dom­­­nul Mititelu a spus că-i va per­mite lui Mircea să plece fie în ţară, fie în străinătate, la orice echipă care va oferi minimum un milion de euro, dar în nici un caz la Dinamo!”. Bor­nescu stă în dubiu, însă n-ar zice nu! “Mi s-a propus şi prelungirea con­trac­tu­lui scadent în 2009, o să mă gîndesc după ultima etapă. Ştiu de interesul lui Dinamo, dar vorbim zi­le­le ur­mă­toare. Aş fi papagal să spun «nu» şi apoi, cine ştie? Sau să spun «da». Mai vorbim de joi încolo!”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
 •  07 Mai 2008, 14:28

TATARUSANU DE 10 MII DE ORI

 •  07 Mai 2008, 14:27

NU bornescu, rahatul ala... mai bine Bornescu

 •  07 Mai 2008, 12:47

cum sa dai 2 mil pe tatarusanu .. ala nici 500.000 nu valoreaza .. ati vazut meciul cu steaua cand a scapat mingea printre maini si ce goluri a mai luat .. e varza ..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează