FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tatuaj cu cenușa tatălui! » Noua achiziție a lui Dinamo a ales o metodă șocantă de a-i cinsti memoria părintelui său

În sezonul trecut, Van Haaren a marcat un gol în cele 21 de meciuri în care a evoluat pentru Dordrecht
În sezonul trecut, Van Haaren a marcat un gol în cele 21 de meciuri în care a evoluat pentru Dordrecht

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 00:00

Ricky van Haaren are tatuat un mesaj pentru părintele său decedat anul trecut, cerneala bătută în piele fiind amestecată cu cenuşa rămasă după incinerarea celui drag.

Dinamo şi-a adus mijlocaş olandez, pe Ricky van Haaren. Fotbalistul care a împlinit duminică 24 de ani a sosit ieri după-amiază la Baveno, după ce-a avut o solicitare specială către conducătorii roş-albilor, acceptată de aceştia din momentul semnării documentelor de transfer. Povestea batavului este emoţionantă.

"Am cerut şi am primit acordul conducerii să mai stau cîteva zile acasă, cu ai mei, fiindcă s-a împlinit un an de cînd tatăl meu a murit, la numai 51 de ani. Este OK, acum pot vorbi fără să lăcrimez despre acest lucru, fiindcă ştiu că undeva, de acolo, de Sus, tata mă veghează, iar eu vreau să-l fac mîndru", a mărturisit Van Haaren pentru Gazeta Sporturilor.

"Toate trec, dar vei rămîne în sufletul meu"

Fotbalistul care a precizat că poate juca pe toate posturile în zona mediană, în funcţie de solicitările lui Rednic, a făcut un gest tulburător. Pe braţul stîng, pe interior, are tatuat un mesaj special pentru părintele său. Este scris în limba franceză: "Tată, timpul trece, toate trec, dar tu vei rămîne mereu în sufletul meu".

"Tatăl meu a fost incinerat, iar atunci cînd am făcut tatuajul, am amestecat puţin din cenuşă în cerneala bătută în piele. Am avut o relaţie specială cu el, nu-l voi uita niciodată", a mai adăugat Ricky.

A venit cu geanta de la "naţională"

Van Haaren a fost adus ieri de la Milano de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu, mijlocaşul sosind la Baveno cu un troller cu sigla "naţionalei" Olandei. Ricky a fost abonat la toate reprezentativele de juniori ale ţării sale. "Mi-aş dori să îmbrac cît mai repede şi echipamentul primei formaţii, poate că Dinamo mă va aduce la acest nivel", a comentat jucătorul care în ultimul an a evoluat la Dordrecht, recent retrogradată.

"Vreau să cîştig tot în România, e un nou început pentru mine. Mi s-a prezentat un proiect îndrăzneţ, îmi doresc ca Dinamo să strălucească"
Ricky van Haaren, mijlocaş Dinamo

"Ştiu că Dinamo e un club de tradiţie, că are multe campionate, se aseamănă cu Feyenoord, clubul la care am crescut. Vom lupta pentru campionat, e clar!"
Ricky van Haaren, mijlocaş Dinamo

"Am împlinit duminică 24 de ani, vreau ca pînă voi împlini 25 de ani să obţin performanţe cu Dinamo. Mi-am pus nişte dorinţe pe care sper să le îndeplinesc"
Ricky van Haaren, mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  23 Iunie 2015, 18:45

sa speram ca ne impresionezi pe teren.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Iunie 2015, 17:41

rip si respect dar tu nu uita ma ricky ca ai venit la un club aflat in insolventa,cu management praf,un club care isi propune de la locul 5 in sus si sa nu ia mai mult de 2-3 goluri cu steaua an de an,un club obisnuit cu umilintele in adn ,vezi 1-7,0-6 scoruri recente incasate de dinamo

dehasdeu
dehasdeu  •  23 Iunie 2015, 16:12

"Timpul trece, toate trec, insa nu si dragostea pe care o am pentru tine!" Asa... ca fapt divers!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează