FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

Telefonul care l-a făcut pe Becali să se răzgândească, la 4 zile de la "amenda" uriașă: "Îl bag eu pe Alibec, dacă nu vrea Dică!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 19:50

Gigi Becali susține că un impresar l-a anunțat că va veni în următoarele săptămâni cu o ofertă de 11 milioane de euro pentru Denis Alibec, iar patronul FCSB este gata să-l impună pe atacant la echipă, dacă Nicolae Dică nu-l reprimește în lot până la returul cu Hapoel Beer Sheva.

Alibec a fost exclus din lot după meciul cu FC Voluntari (0-0), însă Gigi Becali îl vrea înapoi la echipă la meciul retur cu Hapoel Beer Sheva, de pe data de 2 noiembrie. Patronul este gata să treacă peste cuvântul lui Dică pentru a nu pierde transferul jucătorului.

De asemenea, la 4 zile de la anunțul cu amenda de 25 la sută din contract, Gigi a precizat că aceasta nu a fost activată și a rămas în "stand-by". 

"Ieri am primit un telefon în care se interesa o echipă de el. Pe ei îi interesează jucătorul Alibec. M-a sunat un impresar și mi-a spus că pe 9 noiembrie îmi vine cu oferta de 11 milioane de euro. Îl dau. Dacă intram în Liga Campionilor, ceream 20 de milioane. El trebuie să joace la meciul retur cu Beer Sheva.

Dacă Alibec nu joacă în meciul cu Beer Sheva, îl impun eu. Dacă nu-l primește Dică,  îl iau de mână și-l bag în teren. Ce, sunt tâmpit, să-mi bat joc de 10 milioane?

I-am făcut referat pentru 25 la sută din salariu, dar amenda încă nu i-am aplicat-o. E la mine în sertar", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Totuși, cu doar câteva minute înainte, patronul FCSB-ului afirmase că Alibec trebuie să scape de problema pubalgiei înainte de a reveni pe teren, după dorința exprimată chiar de jucător.

"Eu am lăsat totul în seama lui Dică. În fiecare zi am cerut detalii despre care e situația, cum se antrenează, ce face. Oamenii care se ocupă de pregătire fizică  sunt impresionați de atitudinea lui. De asta am spus că va fi iertat.

Problema este mai mult acea pubalgie pe care o are. El a fost forțat să intre. Nu mai vrea să intre în teren decât dacă este 100%. Că vrea să aibă viteză, direcție, șut", a spus Becali pentru sursa citată.

Citește și: Dică a explicat pe larg situația lui Denis Alibec: "Abia în acel moment va reveni la echipă"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
mosvasile
mosvasile  •  19 Octombrie 2017, 16:26

Ramane cum am vorbit ! Tot circul si toate comentariile ulterioare-la comanda?-a fost doar ca sa-i ia din bani baiatului !Cata josnicie !

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Octombrie 2017, 11:14
Postat de haideusicfr pe 19 Octombrie 2017, 11:12

Cei care fumeaza vor fi pedepsiti. Alibec va fi rugat sa revina ,sa joace ,nu-l mai nici amendam. Domnilor de la GSP alte subiecte nu aveti? Se pare ca nu.Becali asta va umple programul. Oricum este un circ steaua asta de neegalat.

Dr.Muresan a spus ca l-ar lua pe Alibec la CFR .Dar pe gratis.Sau in orice caz nu pe 11milioane ...de euro.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Octombrie 2017, 11:12

Cei care fumeaza vor fi pedepsiti. Alibec va fi rugat sa revina ,sa joace ,nu-l mai nici amendam. Domnilor de la GSP alte subiecte nu aveti? Se pare ca nu.Becali asta va umple programul. Oricum este un circ steaua asta de neegalat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează