FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Tensiune cu 2h înainte de meciul cu ASA » HAOS pentru Reghe dacă pierde? 3 motive de îngrijorare pentru steliști

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 17:26

La prima vedere banal, meciul Stelei cu ASA Târgu Mureș este mult mai complicat decât o arată hârtia.

Ultimele evenimente și discuții în contradictoriu apărute în interiorul echipei au dinamitat vestiarul, iar răbdarea lui Gigi Becali pare că se apropie de sfârșit.

3 motive de îngrijorare pentru steliști:

1. AR PUTEA PIERDE CONTACTUL CU PRIMUL LOC 

O eventuală înfrângere cu ASA ar însemna posibila distanțare a Viitorului în clasament la opt puncte, ceea ce înseamnă că Steaua pierde oportunitatea de a fi în granița unei singure victorii în play-off față de locul 1. În plus, Astra ar pune presiune enormă pe trupa lui Reghe dacă ar învinge în meciul cu FC Botoșani de luni. 

2. moralul jucătorilor. Care moral?

Un nou rezultat nesatisfăcător în meciul cu ardelenii ar însemna că Reghe a pierdut complet frâiele echipei sale, fapt care l-ar putea dermina pe Becali să se răzgândească și să-l demită pe cel mai de succes antrenor al echipei din ultimii ani. 

În plus, moralul jucătorilor este la pământ după o nouă înfrângere suferită în fața marii rivale, dar și după ce dedesubturile escapadei bahice de la Zurich au ieșit la iveală. 

"Parcă îmi vine să mă las de fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu noi. Trebuie să ne gândim că am făcut meciuri nemulțumitoare și vine play-off-ul, unde nu poți să joci în asemenea hal", spunea Tamaș după meciul cu Dinamo, 1-3.

3. haos în primul "11", apărarea e praf 

Înainte de meciul cu mureșenii, Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe Niță, Enache și Tamaș, care sunt suspendați suspendați, dar nici pe Mihai Bălașa, scos din circuit în urma unei accidentări.

Astfel, antrenorul Stelei va trebui să improvizeze în defensivă. Pintilii va juca fundaș central, iar Pleașcă va debuta în tricoul roș-albastru.

Echipa probabilă:

Stăncioiu - Pleașcă, Moke, Pintilii, Momcilovici - Ov. Popescu, Muniru - Jakolis, Vl. Achim, De Amorim - Alibec
Rezerve: Poiană, Simion, Fl. Tănase, Vl. Mihalcea, Boldrin, Ghonere, Man

  • Steaua - ASA Târgu Mureș se joacă în această seară, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  04 Martie 2017, 18:43

aiurea, daca nici pe astia nu-i bat, ar trebui sa stranga taraba..:)

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  04 Martie 2017, 18:43

Azi, țin cu roș-albaștrii. Altfel spus, hai ASA !

crotalie
crotalie  •  04 Martie 2017, 18:23

Mergem la meci sa privim cubul amplasat iar daca este necesar pornim si valuri organizate si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează