FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-4

Tensiuni la CFR! Golgeterul echipei neinclus în lot pentru jocul cu CSU: "Eu decid aici!" + Miriuță a vorbit și despre meciul cu oltenii

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 22:26

Golgeterul lui CFR Cluj, Cristian Bud, n-a fost inclus în lot pentru meciul cu CSU Craiova, scor 4-1. Antrenorul Vasile Miriuță a explicat de ce a luat această decizie.

"Azi am hotărât ca Bud să nu fie în lotul de 18. Eu sunt antrenorul, eu decid! A venit și rândul altora azi", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

11 goluri
în 24 de partide în Liga 1 are Bud pentru CFR Cluj în acest sezon

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit și despre partida câștigată cu CSU Craiova: "Eu am mare încredere în jucătorii mei. Știu ce caracter au, merg cu ei până-n pânzele albe. Știam că ei joacă repede pe recuperare, am încercat să-i blocăm la mijloc, am închis bine jocul și am speculat orice greșeală a lor. Am luat acel gol după pauză și e normal să fi căzut pentru câteva minute.

Important e că ne-am revenit. Am jucat cu doi fotbaliști sub 21 de ani, depinde numai de ei să ajungă la națională. Deac are 31 de ani, dar poate juca până la 35-36 de ani dacă se pregătește bine. Am o echipă de mari jucători".

"Mă bucur că am reușit să înscriu chiar de ziua mea. În ultimele zile ne-am motivat mai mult și azi s-a văzut acest lucru. Sper să facem cât mai multe puncte și să ne clasăm cât mai sus în clasament. E frustrant că nu putem juca în cupele europene. Am primit și noi vestea ieri" Alexandru Păun, marcatorul unui gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Aprilie 2017, 08:21

Bud este un jucator foarte bun ,are o perioada mai rea ,posibil sa fie nemultumit ca nu mai e titular,isi va reveni si va fi acolo unde ii e locul.Dac ascensiunea sa continua putea ajunge la Nationala .La ora actuala Romania nu are om de gol. Numai de ..goluri.

870797579666969
Ernest Pap  •  02 Aprilie 2017, 09:07

Tensiuni la CFR ! A dracului ce vă mai place să băgați strâmbe despre CFR . Bine că la FCSB zboară îngerașii și prin club curge lapte și miere și Reghecampf îi pupă pe jucători și apoi le spune cum să joace . Caraghioșilor !!!

cj1960i
cj1960i  •  01 Aprilie 2017, 23:59
Postat de bazileon pe 01 Aprilie 2017, 23:11

Bud e un jucator submediocru cu oerece noroc, dar rar. N-are ce cauta ca titular.

plus ca are o detasare si o indiferenta fata de cei care il platesc si de cei care muncesc alaturi de el , pe care o mai vezi doar la o anumita secta .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează