FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Timișoara le ia locul? LPF le-a transmis giuleștenilor că vor rămâne în B dacă nu vor veni cu dovada că au scăpat de faliment

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 00:00

Clubul de lângă Podul Grant ar putea pierde Liga 1 din cauza deciziei instanței care a pronunțat falimentul.

Conform DigiSport, conducerea LPF le-a transmis celor de la Rapid că dacă până pe 12 iulie nu vor veni cu o decizie care să suspende falimentul, giuleștenii vor fi excluși din prima divizie! Astfel, greșeala avocaților care au depus contestația deciziei de faliment la Tribunalul București în loc să o trimită la Curtea de Apel ar putea fi decisivă. Judecătoarea de la Tribunal și-a declinat competența de a da o decizie în acel caz, iar pe 1 iulie a început vacanța judecătorească. În mod normal, instanțele nu vor avea cum să schimbe soarta echipei până la 1 septembrie, când vacanța se va sfârși.

În cazul în care Rapidului i se va retrage dreptul de a evolua în L1, locul va fi luat de ACS Poli Timișoara, echipă care a retrogradat direct. Dacă Timișoara va refuza această ocazie, atunci UTA va fi invitată pe prima scenă.

4.000.000 €este suma totală aproximativă a datoriilor Rapidului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
valii_sv
valii_sv  •  07 Iulie 2016, 06:41

Echipele in insolventa ar trebui retrogradate direct in liga a 4-a !

policvucs
policvucs  •  06 Iulie 2016, 14:59

ce legatura are poza articolului cu echipa de la Recas???

para.para
para.para  •  06 Iulie 2016, 14:34
Postat de zecs93 pe 06 Iulie 2016, 14:19

Dupa regulamentu normal Uta ar trebui sa joace in liga 1 pentru ca acs recas a retrogradat sportiv in liga 2 iar UTA a jucat baraj de promovare contra lui Voluntari, cum voluntariu sa salvat de la retrogradare era firesc ca si invinsa UTA sa vina in liga 1 pentru ca se alege cele 2 finaliste, nu recasu, eu vroiam Rapidu incontinuare dar daca nu se poate asta e, eu sper sa vina UTA pentru ca este la fel de traditie !!!

Da dar vezi tu, nici UTA nu promoveaza sportiv. Pierzand barajul cu Voluntariul, a pierdut si dreptul de a promova sportiv.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează