FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

“Titlul e posibil”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Atacantul Gigel Bucur consideră realizabil obiectivul stabilit de conducere, cîştigarea campionatului.

Golgeterul bănăţenilor, Gigel Bucur (28 de ani), consideră că ţin­te­­le pe care şi le propune Poli pen­tru sezonul viitor nu sînt unele fan­te­­ziste, în ciuda transferurilor fără răsunet realizate de condu­cere. “Se poate face, trebuie să fim optimişti. Să începem pas cu pas, să vedem la lucru şi noile achiziţii şi cred că putem lua titlul. De ce nu? Sper ca noii veniţi să fie de valoare, dar sînt sigur că dacă au fost aduşi la Poli nu pot fi decît valoroşi, altfel nu s-ar face trans­fe­ruri care nu ne-ar ajuta”, a declarat Bucur.

Marcator al 16 goluri în sezonul trecut al Ligii 1, atacantul lui Poli a dezvăluit care e secretul perfor­man­­ţei sportive: antrenamente chiar şi în vacanţă. “Pen­tru a face per­formanţă anul acesta, trebuie să tragem cît mai mult de noi. Eu m-am pregătit şi în vacanţă, pen­tru că ştiu ce urmează: un cam­pio­nat deosebit de greu şi cupele eu­ro­pene, unde, de asemenea, va fi di­fi­cil”, a mai spus Gigel Bucur, care nu şi-a stabilit un obiectiv personal din titlul de golgeter în sezonul vii­tor: “E prea devreme să vorbim des­pre asta. Să fiu sănătos, în pri­mul rînd, să îmi pot ajuta echipa la realizarea obiectivelor”.

28 partide din 34 posibile, a strîns Gigel Bucur în tricoul lui Poli, în sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2008, 08:48

si eu as zice ca putem sa luam ....daca nu campionatul macar cupa romaniei....numai ca mi frica de un singur lucru.....sa nu fie "amenintat Uhrin" ca daca nu luam campionatul sa il dea afara.....sper sa nu se intample asa ceva, in rest....multmult noroc si bafta va doresc la toti de la Poli.....de la patron la femeie de serviciu VA IUBESC PE TOTI si abea astept sa vin in tara sa vin la voi la antrenamente.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează