FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Toată lumea are așteptări mai mari de la Budescu: "Cineva trebuie să-l convingă să facă asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 17:05

Fostul lider mondial ATP Ilie Năstase i-a făcut o caracterizare atacantului de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu.

"Budescu ar putea să ajute şi naţionala, e un jucător foarte bun, cu puţină muncă şi pregătire fizică ar deveni şi mai bun. Cineva trebuie să îl convingă să facă asta", a fost reacția fostului lider mondial.

Budescu, 28 de ani, poate ajunge în această vară sub comanda lui Nicolae Dică la FCSB, fiind în tratative cu Gigi Becali.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a înscris două goluri decisive pentru națională, care au calificat selecționata lui Anghel Iordănescu la EURO 2016, 3-0 cu Insulele Feroe.

820755 04 05

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thomassystem
thomassystem  •  22 Mai 2017, 20:12

Talent cu carul, lene cu basculanta. Mai mult de atât nu poate progresa, este indolent, are deja o vârstă la care trebuia să rupă norii. De la 28 de ani nu se poate vorbi de mai bine, la 31 va fi moluscă, să plece la arabi 2-3 ani să-si asigure bătrânețile, va termina bateriile pe la 32 de ani. Se va retrage de la Juventus. București.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează