FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULŢUMIT

Torje: "Nu-mi convine!"

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Torje nu este fericit să stea rezervă, dar admite că trece printr-o perioadă mai proastă

- Gabi, te-a deranjat că ai fost rezervă cu Farul?

- Nu, pentru că oricum nu eram pregătit sută la sută. Nu puteam duce un meci întreg, iar Ianis a fost într-o formă mai bună decît mine. Nu-mi convine să fiu rezervă, dar muncesc pentru a-mi recăpăta locul în echipă. Depinde doar de mine dacă joc sau nu!
- Te afectează criticile lui Mulţescu?
- Nu e nici un fel de problemă, nu vreau să comentez ce a spus domnul Mulţescu. E mai greu pentru mine la început, dar treptat îmi voi da drumul la joc, vreau să-i mulţumesc pe toţi cei care au încredere în mine.
- Te simţi demoralizat după ultimele evoluţii?
- Nu se poate spune că am vreo problemă psihică, poate că trec printr-o pasă proastă. În viaţa unui fotbalist există momente bune şi proaste, dar o scot eu la capăt.

"Torje a jucat foarte bine în primele trei partide, dar a fost accidentat toată săptămîna. Este un jucător de perspectivă, n-a venit să joace doar un meci şi atît"

Cristi Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  11 Martie 2008, 23:38

hmm torje e mezinul echipei e inca mic dar in 3-4 ani va deveni un jucator de baza aveti incredere in el eu am chear dak is timisorean tin cu dinamo de cand ma stiu hai dinamo succes torje as vrea sa te cunosc personal pe tine si pe florentin petre

 •  11 Martie 2008, 21:20

Baiete, te-a ajuns blestemul orasului... Timisoara nu uita!

 •  11 Martie 2008, 20:51

toata lumea stie torje -meserie!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează