FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tot acasă!

Articol de , - Publicat luni, 19 mai 2008 00:00

Rapid va juca şi sezonul viitor pe Giuleşti, pentru că startul lucrărilor la noua arenă se amînă.

Stadionul de 30.000 de locuri al Rapidului nu va fi gata mai devreme de 3 ani şi jumătate! Asta deşi durata anunţată iniţial, la începutul săptămînii tre­cu­te, era de doar doi ani. Cum se explică întîr­zierea? “Proiectul e unul complex şi realizarea lui se va face într-un an, un an şi ceva. După care urmează încă doi ani de construcţie efectivă. Deci toate partidele din cam­pio­natul viitor le vom juca pe aceeaşi arenă”, a declarat pentru rapidisti.ro vice­-pre­şedintele Alexandru Bunea.

Stadion, nu mall!
Ministrul Ludovic Orban a ex­plicat ce condiţii le-a pus ra­pi­di­ş­ti­lor: “După ce prezintă ga­ran­ţiile financiare, semnăm contractul. Nu au voie să schimbe destinaţia spa­ţiului! Nu va fi niciodată mall acolo! Sînt ob ligaţi să facă cel mai frumos stadion din România”. Giuleştenii se angajează prin co­n­tract să creeze şi facilităţi pentru secţiile Clu­bului Sportiv, finanţat de Ministerul Tran­spor­tu­rilor, iar suma anun­ţată pentru fi­na­lizarea com­plexului e de 60 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  19 Mai 2008, 10:41

ce oameni ne conduc, cik sa faca stadion nu mall, doamne cata prostie, orban ar trebui sa se intereseze cum sunt construite unele stadioane in afara, dak la stadion sunt si alte puncte da atractie in afara de fotbal sunt sanse ca numarul spectatorilor sa fie mai mare, se pot scoate bani din chirii etc. si investitia se va amortiza mai repede, dar ce poti sa-i ceri unui ministru din romania...

 •  19 Mai 2008, 10:34

PE MINE NU MA INTERESEAZA CE FACE COPOS. E TREABA LUI. IN ANII 80 RAPID LUPTA PENTRU EVITAREA RETROGRADARII IAR DE 10 ANI INCOACE, POATE MAI PUTIN IN ULTIMUL, RAPID A JUCAT CEL MAI FRUMOS FOTBAL. DAR ASA SUNT OAMENII. NICIODATA NU SUNT MULTUMITI DE CE AU, IAR CAND NU MAI AU CE-AU AVUT, INCEP SA-SI DEA CU PUMNII IN CAP SI SA REGRETE CA N-AU FOST IN STARE SA APRECIEZE LA VREMEA RESPECTIVA CE-AU AVUT.

 •  19 Mai 2008, 09:39

Se umbla la ce scriem?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează