FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tot de la retrogradate transferă! Dinamo are pe lista de mercato mai mulţi fotbalişti de la ACS Poli Timişoara

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2016 00:00

"Câinii" nu ştiu încă cine va antrena echipa în sezonul următor, dar asta nu împiedică departamentul de scouting să demareze deja negocieri pentru transferuri.

La fel ca în ultimii ani, roş-albii au de gând să aducă fotbalişti de la echipe din subsolul Ligii 1.

Conform surselor Gazetei, e vorba de Claudiu Belu, Cristian Bărbuţ, Ovidiu Popescu şi Hernando Llorente, de la Timişoara, în cazul celor trei informaţia fiind confirmată ieri şi de DigiSport.

Belu este dorit pentru a-i crea concurenţă în flancul drept al apărării lui Sergiu Hanca, iar Ovidiu Popescu pentru a suplini locul rămas liber după moartea lui Patrick Ekeng, în faţa apărării. Bărbuţ este o ţintă mai veche a dinamoviştilor, dar până acum a fost prea scump pentru posibilităţile lor.

Dacă Belu şi Llorente rămân liberi de contract în această vară, Bărbuţ şi Popescu mai au contracte cu Timişoara un an, deci trebuie să se achite sumă de transfer pentru aceştia.

Gazeta vă prezintă mai jos portretele celor patru fotbalişti care au şanse să îmbrace din vară tricoul alb-roşu:

 clipboard01

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  19 Mai 2016, 23:49

belu e singuru bun din mareea de timisoreni care cica ar veni la noi, daca e sa vina, sa vina doar belu

chris_bu67
chris_bu67  •  19 Mai 2016, 17:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  19 Mai 2016, 17:19
Postat de sakamoto pe 19 Mai 2016, 11:42

Daca respectivii jucatori de la Poli, vin la dinamu liberi de contract, ei bine atunci militienii ii vor cumpara. Dar fara bani, gratis. Cit despre valoarea acestor jucatori, tinde catre O! Cu ei-si cu arbitraje banditesti-Poli Timisoara, a parasit Liga Ororilor. Traiasca iorgu, briketa, tudor, sfeshnik, cojocaru, balaj, chivulete, coltzescu, avram, ca ie baieti buni!Pt un fotbal curat!

Nu stiu ce arbitraje ai vazut tu...dar Ov Popescu si Llorente chiar au valoare. Faptul ca nu au mai fost platiti de mult, s-a reflectat in evolutiile lor. practic nu au mai vrut sa joace.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează