FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Totul despre ședința fulger de la Dinamo: mesaj clar pentru Miriuță! Anamaria Prodan încearcă să numească noul tehnician

Articol de , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 15:33

Vasile Miriuță este și el strâns cu ușa de rezultate, urmând a fi exmatriculat de la Dinamo dacă nu are rezultate până la finele anului. ”Șprițarii” rămân la antrenamente!

Dinamo stă pe un butoi de pulbere! Nu de vin. Clubul este în degringoladă totală după furtuna provocată de beția de la Piatra-Neamț la care au participat Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Valentin Costache, cu mențiunea că Sergiu Hanca a fost exonerat de șefi, ultimul retrăgându-se imediat după miezul nopții din grupul vesel.

Fotbaliștii sunt certați între ei, s-au contrat în ultima vreme și cu Vasile Miriuță, conducerea și antrenorul i-au pus la zid, iar suporterii au cerut excluderea lor, după ce l-au apostrofat pe Ionuț Negoiță pentru managementul de la club. 

O variantă: Alexa

Vârful haosului: Vasile Miriuță ar putea fi demis până la finalul lui 2017, iar antrenorul a propus drept nou obiectiv al echipei salvarea de la retrogradare, solicitând ferm excluderea bețivilor din lot! Tehnicianul de 49 de ani a fost băgat luni noapte în ședință de către suporteri: "Vasile, nu intra în mizeria asta, taie răul de la rădăcină, dă-i afară pe toți că noi te sprijinim!". Miriuță a venit de 6 săptămâni la Dinamo, dar zilele îi sunt numărate dacă echipa nu începe să aibă rezultate.

GSP.RO a dezvăluit ieri că antrenorul are o clauză în contractul semnat u clubul prin care poate fi demis dacă nu încheie 2017 cu Dinamo pe loc de play-off! Roș-albii sunt acum pe locul 7, la 3 puncte de Astra, ce ocupă ultima poziție din play-off.

Agentul Anamaria Prodan l-a propus "câinilor" în ultima perioadă pe Dan Alexa, care face furori în liga secundă, la Dunărea Călărași, unde a avut o serie de 10 victorii consecutive. 

Obiectiv-șoc

Ieri, a fost ședință la club. "Ionuț Negoiță n-a dorit să dea ochii nici cu jucătorii care au venit să se scuze, nici cu antrenorul", au precizat oficiali din club. Miriuță a continuat pe linia prezentată de Gazetă luni noaptea, solicitând excluderea din lot a celor vinovați, promovarea de noi juniori, așa cum i-au cerut fanii, iar Telekom Sport a scris că ar fi cerut ca noul obiectiv, în această situație, să fie menținerea în prima ligă!

Moment în care președintele David Alexandru i-ar fi transmis: "Rezolvă situația cu lotul pe care îl ai la dispoziție și vedem ce facem la iarnă". "Eu cu golani de genul acesta refuz să lucrez! Puteți să-mi faceți orice, să mă dați și afară, dar eu vreau să mor pe mâna mea și a tinerilor care vor să joace!", ar fi replicat antrenorul.

Jucătorii au participat și ieri la recuperare, la Săftica, vor fi în continuare și la antrenamente, urmând ca Miriuță să decidă dacă îi va mai folosi sau nu în meciuri.

3.000 €este cuantumul amenzii încasate de fiecare chefliu pentru episodul de la Piatra-Neamț

1.500€câștigă lunar Costache și Dudea din salarii

8.000 €este salariul lunar al lui Filip, după ce conducerea i-a dublat remunerația în vară

2 victoricu Juventus și cu Aerostar, are Miriuță ca antrenor al "câinilor", plus două remize, cu Astra și cu Botoșani, și trei eșecuri, FCSB, Chiajna și Viitorul, golaveraj 7-9

6 etapemai au "câinii" în 2017: Mediaș (d), CFR Cluj (a), Iași (a), Sepsi (d), Voluntari (a), Timișoara (d)

 Cum a reacționat Miriuță

  • "Din informațiile mele, nu e prima oară când s-a întâmplat așa ceva. Și la lotul național s-a întâmplat asta, la U21. N-au învățat nimic. Au făcut-o și cu mine acum, și în trecut, nu în mandatul meu, dar s-a întâmplat!"
  • "M-au trădat. Eu mă duc cu jucătorul până-n pânzele albe! Îi țin partea. Dar pe aceștia doar Dumnezeu să-i mai ierte, eu nu mai pot. Mai bine mor pe mâna mea"
  • "Și suporterii îmi țin partea. Pentru că sunt dinamovist. Unii care au jucat aici atâția ani nu sunt dinamoviști" 
  • "Ei nu se gândesc că dacă se enervează patronul și-i dă afară nu-i mai ia nimeni și trebuie să se retragă la 22 de ani"
  • "Îmi pare rău și de mine. Că poate mă dă afară. Și atunci, stai puțin, că eu sunt prostul! Miriuță vine la 7 dimineața și pleacă la 7 seara. Și își dă viața aici de dimineața până seara. Asta e recunoștința pe care mi-o arată. Că eu sunt prostul. Nu e Miriuță de vină. Ei sunt de vină pentru că și-au bătut joc"
  • "Nu-s polițist, să stau pe paliere să văd ce fac jucătorii. Dacă tu la vârsta asta nu te pregătești și pierzi nopțile... Păi, înseamnă că ce s-a întâmplat la hotel se întâmplă și acasă, în timpul liber! Cât să mai tragă și clubul de acești jucători? N-ai ce să le mai faci unora"

    Eduard Apostol Victor Vrînceanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2017, 09:20

Mi-e greu sa cred ca acesti tineri au 'invatat' de la Miriuta cum sa duca paharul la gura si nu la ceafa. Mi-e greu sa cred ca Vasile Miriuta e ZERO ca antrenor. Ar fi indicat ca *** Ana sa stea deoparte si sa-si faca treaba cand este solicitata. Daca este solicitata. In acest caz strategia clubului trebuie sa fie predominanta si managementul superior al clubului de fotbal, atentie de fotbal, sa-si spuna cuvantul. Echipa nu se manageriaza ca o scietate cu profil economic bazata pe angajati, sefuti si directorasi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  02 Noiembrie 2017, 08:36

Dupa ce s-au pacalit cu drogatul Mutu , acum se imbarliga si cu *** aia de Prodanca , vai de ei !!! Exact boschetarul Alexa mai lipseste de la Dinamo , ar face ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2017, 02:40
Postat de haetim pe 01 Noiembrie 2017, 17:00

ha ha

cred ca vrea sa isi bage coada lui Dinamo! adanc!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează