FOTBAL  »  Superliga  »  L-AU VRUT PE REDNIC, APOI S-AU SUCIT

Trădare

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Acţionarii nu sînt de acord cu strategia de transferuri a “Puriului”, iar jucătorii nu-l plac, acuzîndu-l că e un om cu două feţe.

Cum se face că în urmă cu două săptămîni acţionarii dina­mo­vişti îşi afirmau ataşamentul faţă de Rednic, proaspăt numit în funcţia de antrenor al echipei de la 1 iunie, iar acum fac totul să-l convingă să nu mai vină?
În culise se vorbeşte că în seara zilei de 31 martie şi în dimineaţa următoare, pe 1 aprilie, cînd s-a bătut palma cu “Puriul”, şefii s-au simţit presaţi de timp şi, mai ales, de furia suporterilor, după ce tocmai schimbaseră al 4-lea antre­nor într-un sezon, e vorba de Gigi Mulţescu. Şi atunci au forţat, s-au înţeles cu Mircea Rednic pentru 300.000 de dolari pe an, plus bo­nusuri de Champions League, iar el să preia echipa de la 1 iunie pentru un sezon, cu opţiune pe încă unul.

Tipul antrenor-manager

Au urmat declaraţiile oficiale şi ale lui Borcea şi Turcu, dar şi ale lui Rednic, după care, ulterior, şefii au avut o întrunire. “Ce facem? Iar vine Rednic, iar aduce tot felul de jucători, de care ne chinuim apoi să scăpăm. Nu e o soluţie durabilă, pe termen lung!”, s-a exprimat unul. Moment în care, susţin surse apropiate dinamoviştilor, Cornel Dinu ar fi spus: “E nevoie de un antrenor-manager, care să conducă toată activitatea, de la copii şi juniori şi pînă la prima echipă. Români sînt doi de tipul ăsta: Mircea Lucescu şi Ladislau Bölöni! Primul e greu de adus, aşa că de ce nu ar fi Loţi?”. Ideea a fost agreată de ofi­ci­ali, sătui de nenumăratele schim­bări fără rezultat de la echipă.

Ameninţarea vestiarului

Simţind că, la instabilitatea de la Dinamo, lucrurile pot lua orice fel de întorsătură pînă în vară, Mircea Rednic se gîndise să preia echipa chiar din acest sezon, după meciul cu Oţelul. De data asta însă, s-a opus vestiarul. Mai mulţi jucători, în frunte cu Lobonţ, au transmis şefilor că nu se vor mai prezenta la echipă dacă revine Rednic! De aceea s-a evitat ca antrenorul să reapară în vestiarul dinamovist, între el şi jucători fiind un conflict vechi din august, anul trecut, cînd părţile s-au apostrofat reciproc.

1 trofeu a cîştigat Dinamo cu Rednic ca antrenor, campionatul 2006-2007.

4 victorii din 4 au obţinut “cîinii” în derby-urile cu Steaua (1-0, 4-2) şi cu Rapid (3-1, 4-1) în campionatul trecut.

13 victorii consecutive au înregistrat roş-albii cu Rednic pe bancă în turul ediţiei 2006-’07

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  17 Aprilie 2008, 13:06

mi-e ruşine că sunt dinamovist, mă doare sufletul la fiecare meci jucat de Dinamo pentru că nu jucăm nimic, doar vorbe fără acoperire.

 •  17 Aprilie 2008, 11:24

cind ma gindesc ca sint dinamovist de 30 de ani,mi-e mila de mine...am ajuns in situatia in care oierul ride de noi si ne priveste ca pe outside-ri...faceti curatenie la club:printre jucatori,antrenori administratie si chiar investitori si ,daca tot dati bani,creati o strategie de viitor-nu mai luam titlul 3 ani dar...dupa aceea...luati un antrenor capabil si lasa-ti-l in pace,intineriti lotul doar cu "caini"adevarati si creatio un departament de scout-eri solid...cred ca se va rezolva

 •  17 Aprilie 2008, 11:05

Vreau sa multumesc jucatorilor si conducatorilor de la DINAMO ca distru o echipa care ar tb sa se bata la titlu. Eu ca Stelist nu pot decat sa ii felicit ca nu vor performanta. Sunt in mizerie si se zbat sa se duca si mai adanc. Vocea vestiarului???Tare asta. 5 Antrenori numai sezonul asta :) senzatie. Daca ne uitam atent la echipele mari de afara o sa vdm ca asha se face performanta. Nu prin stabilitate sau munca sau profesionalism . Multumiri lui Turcu si Borcea , ne faceti foarte ferici

Vezi toate comentariile (10)
Comentează