FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer cu CV la Astra Giurgiu! A adus un jucător crescut de Nice și cu goluri în Champions League în acest an

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 13:30

Astra Giurgiu a reușit o achiziție notabilă și în ultima zi de mercato. Formația care a câștigat titlul în Liga 1 acum doi ani l-a adus împrumut pe Serge Nyuiadzi, fotbalist care împlinește luna aceasta 26 de ani.

Togolezul a evoluat până în acest an la Zalgiris. Fotbalistul este cotat în prezent la 175.000 de euro, iar în acest sezon a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.

Nyuiadzi poate jucat atât în banda stângă, cât și în cea dreaptă, dar și ca vârf. Togolezul s-a remarcat în preliminariile Champions League de anul acesta, marcând de două ori cu Ludogoreț, "dublă" în care a oferit și o pasă de gol.

Transferul a fost la un pas de a nu se realiza fiind perfectat la ora 23:59 și 57 de secunde. Fotbalistul a fost împrumutat pentru un an, cu opțiune de cumpărare pentru 100.000 de euro.

Crescut de Nice

CV-ul fotbalistului adus la Astra prin intermediul impresarului Bogdan Apostu este unul foarte interesant. Jucătorul a fost crescut la Nice, care l-a cedat în 2012 la ȚSKA Sofia.

După un an în Bulgaria fotbalistul a trecut la Zalgiris, unde a stat până în 2016. În iarna anului trecut s-a transferat în Turcia, la 1471 Trabzon, de care s-a despărțit după doar 4 luni și a revenit în Lituania.

Nyuiadzi a câștigat 3 titluri și două cupe ale Lituaniei cu Zalgiris, unde este om de bază. Transferul togolezului a fost rezolvat de Astra Giurgiu în ultimele minute de mercato.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează