FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Parcă e din filmele indiene! » O echipă din Liga 1 și-a betonat atacul cu Prince Mathilda ;)

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 10:24

Deși nu o duce grozav financiar ACS Poli așteaptă în această seară sosirea unui atacant olandez. Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomar (30 ani) e numele complet al celui care se poate lăuda că a fost coleg la naționala Olandei sub 20 de ani cu Ibrahim Affelay și Ryan Babel.

Ca senior acesta a reprezentat statul Curacao și și-a petrecut o mare parte din carieră în eșalonul secund olandez. În prima ligă din Țara Lalelor a evoluat doar pentru Utrecht.

Prince Rajcomar se laudă pe plan extern doar cu aventuri în Islanda și Ungaria. La începutul sezonului a revenit la echipa din orașul natal, Maastricht.

El s-a despărțit ieri de MVV după ce a semnase în vară ca amator. Din acest motiv el nu le cere un salariu foarte mare timișorenilor.

Cu ACS Poli se mai pregătește și Alin Ignea, mijlocașul timișorean în vîrstă de 26 de ani s-a despărțit în această iarnă de liderul B2, FC Baia Mare, echipă afectată de asemenea de probleme financiare. Zilele trecute el negociase cu UTA, dar a avut pretenții salariale considerate prea ridicate de către arădeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează