FOTBAL  »  Superliga  »  ANDERLECHT

Transferul lui Chipciu la Anderlecht, o chestiune de ore » Ce număr va purta în Belgia și motivul pentru care a ajuns la el

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 17:24

Transferul lui Alex Chipciu la Anderlecht este doar o chestiune de ore. Jucătorul ar putea semna azi sau mâine cu formația din Belgia, urmând ca luni să fie prezentat.

Presa din Belgia a aflat deja numărul pe care românul îl va purta la noua echipă. Cum Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht este mare fan al lui Adrian Ilie, este gata să-i dea numărul 11 lui Chipciu.

"Poate juca pe orice poziție din spatele vârfului", a zis Weiler despre Alex Chipciu, care o va costa pe Anderlechet 3,5 milioane de euro, plus un bonus de 250.000 de euro dacă echipa se va califica în Champions League.

Pentru Chipciu mutarea este fantastică. Cunosc clubul, este bine organizat, condiții excelente. Este o alegere excelentă, îi urez tot binele din lume.  Christoph Daum, selecționerul României

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
paulg40
paulg40  •  17 Iulie 2016, 03:07

Na ca nu a luat de la dinamo.De la Steaua pleci pe bani mai buni.Palmaresu...

cip1978
cip1978  •  16 Iulie 2016, 22:13

Iar dupa vreo jumate de an, il vor imprumuta iarasi la Steaua, dupa care va esua pe la vreo echipa de mana a doua din Turcia ....

bakunin
bakunin  •  16 Iulie 2016, 20:05
Postat de goering pe 16 Iulie 2016, 19:12

Si exact cu asta s-au gandit sa faca reconstructie...nici acuma nu-mi dau seama cum au pus botul iarasi strainii cumparand din liga noastra,dar nah,la anul revine pe post de imprumut.

E vorba de brandul Steaua

Vezi toate comentariile (13)
Comentează