FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Transferul lui Grigorie este în impas din cauza jucătorului » Fane se zgîrceşte

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2011 00:00

Dinamo i-a oferit lui Grigorie 10.000 de euro lunar, dar mijlocaşul solicită cu 2.000 de euro mai mult, fără să fie condiţionat de performanţele sportive

Mereu aproape de o revenire la Dinamo, Ştefan Grigorie a declinat de fiecare dată propunerea "cîinilor", nemulţumit de partea financiară. În vară, cînd Dinamo s-a ales cu 50% din drepturile federative ale mijlocaşului în urma trecerii lui Zicu la Timişoara, Grigorie a semnat o convenţie cu roş-albii prin care, din iulie 2011, va reveni în Ştefan cel Mare. A semnat acel acord pe un salariu de 120.000 de euro anual.

Acum, cînd dinamoviştii se înţeleseseră cu Rapid pentru transferul său, fotbalistul de 29 de ani a declinat propunerea, motivînd că îşi doreşte 12.000 de euro pe lună, cît are în Giuleşti, plus bonusuri de performanţă. "Andone îl vrea şi ar fi om de bază, dar se bucură la 2.000 de euro, bani pe care îi poate cîştiga şi aici în funcţie de performanţele sale sportive. El vrea să aibă această sumă garantată şi să nu depindă de evoluţiile sale", zic dinamoviştii.


7 meciuri a jucat Grigorie pentru Rapid în acest sezon de Liga 1 Bergenbier, fără a marca vreun gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
razvi_vrabie
razvi_vrabie  •  21 Ianuarie 2011, 11:18

pt duta!!gata ma au inceput maidanezii sa planga nu mai latra ca deja se duc unu cate unu=)))...bai duta mai bine taceai ca toti sunteti niste rebuturii,si u vb de fane ca este expirat,daia se roaga badea de 2 ani de el..:))deja a.ti devenit azilu de batranii dinamo..cred ca sunteti in culmea fericirii ca a venit si carpa de vlad munteanu moca,ca de cumparat mai greu,ca borcea isi pregateste casa subterana..=))))si badea abea va mai da boabe sa mancati=)))

breitner
breitner  •  17 Ianuarie 2011, 16:20

pinguinul asta nu merita nici 5000 de euro salariu!

kanye
kanye  •  17 Ianuarie 2011, 13:07

Pai,il dam pe Adrian Cristea ca sa-l luam pe Grigorie?Pai orice echipa cu pretentii cand vinded un jucator,il inlocuieste cu unul de valoare cel putin egala cu cel vandut.Oare in locu` lui Andrei nu-l aducem pe spartul ala de Bilasco?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează