FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo » Rednic insistă pentru Peteleu

Peteleu a mai jucat în cariera sa la: Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, ASA Tg. Mureş, Săgeata Năvodari şi Petrolul
Peteleu a mai jucat în cariera sa la: Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, ASA Tg. Mureş, Săgeata Năvodari şi Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 00:00

Mircea Rednic a vorbit cu patronul Petrolului pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare pe fundaşul dreapta al "lupilor galbeni".

 Andrei Peteleu, 23 de ani, este dorit din nou de Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a mai încercat să îl aducă la începutul iernii, dar atunci Petrolul a cerut 100.000 de euro în schimbul fotbalistului, astfel că mutarea a picat. Nu definitiv însă pentru că ieri Mircea Rednic a vorbit cu patronul Petrolului, Dan Capră, pentru a-l lua pe Andrei la Dinamo.

Conform surselor Gazetei, acum, ploieştenii sînt dispuşi să mai lase din pretenţiile financiare. Contactat ieri după-amiază de GSP.ro, Dan Capră a confirmat discuţiile: "Informaţia dumneavoastră este adevărată. Chiar acum jumătate de oră am vorbit cu Mircea Rednic, mi-a spus că îl doreşte pe Peteleu şi că trebuie doar să mai vorbească cu Ionuţ Negoiţă pentru a primi ok-ul", a dezvăluit şeful petroliştilor.

Interesant este că Dinamo l-a adus între timp de la ASA Tg. Mureş pe Sergiu Hanca, care, folosit fundaş dreapta, a fost printre cei mai buni dinamovişti în cantonamentul de la Limassol, Cipru.

Pe lîngă acesta, în "haită" mai figurează şi Laurenţiu Corbu, dar acesta a avut evoluţii sinusoidale în Cipru, astfel că cel mai probabil lupta la titularizare se va da între Hanca şi Peteleu.

"Peteleu îşi doreşte foarte mult să meargă la Dinamo, a venit cu tatăl lui la mine la birou şi m-au rugat să îl las în Ştefan cel Mare"
Dan Capră, patron Petrolul

14 meciuria jucat Peteleu în acest sezon de Liga 1 pentru Petrolul

4,92este media notelor GSP ale lui Peteleu, fiind printre cei mai slabi jucători din lotul ploieştenilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
vyyllyy
vyyllyy  •  11 Februarie 2016, 21:44

Nu vine Peteleu pentru ca acel patron de carton Negoita nu vrea sa dea un leu cum sa vina Peteleu pe niciun leu ?, sunt satul de acest patron/presedinte ce ,,,, mea e , daca era dupa mine nu statea nici 2 zile la Dinamo.

zecs93
zecs93  •  10 Februarie 2016, 18:10

Simon Zoller la Dinamo, da doamne sa fie adevarat !!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  10 Februarie 2016, 17:46

alo, domnu' *** vrei peteleu, mai pui un leu ! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează