FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei dintr-o lovitură! » Dinamoviștii au bătut palma într-o singură zi cu mai mulți fotbaliști

Vojnovici a jucat ultima oară la Osijek
Vojnovici a jucat ultima oară la Osijek

Articol de , - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 00:00

Fundaşul dreapta Ferretti, 21 de ani, plus mijlocaşii Vojnovici, 29 de ani, şi Vered, 26 de ani, au fost deja rezolvați. Azi e aşteptat Brac (ex-CSU Craiova) în teste.

Ferretti, fundaş dreapta, 21 de ani, ex-Milan, Vojnovici, mijlocaş, 29 de ani, ex-Osijek, rezolvaţi sută la sută. Vered, mijlocaş lateral, Maccabi Haifa, în tratative avansate spre a semna cu roş-albii.

Brac, portar, 26 de ani, ex-Craiova, va sosi în teste. Mevlja, stoper, 26 de ani, Hapoel Bnei Sakhnin, pe lista "cîinilor", cu şanse mari de finalizare. Dinamo vrea să dea cît mai multe lovituri în acest mercato!

Tot aşteptîndu-l pe Cerniauskas, roş-albii l-au găsit ieri după-amiază la hotel pe Johad Ferretti, 21 de ani, fotbalist ce poate evolua pe banda dreaptă. "Ceva în genul lui Dani Alves", a comentat tînărul marseillez, cu dublă cetăţenie, francezo-italiană. Poate evolua atît fundaş, cît şi mijlocaş dreapta, Ferretti începînd fotbalul la Genoa, după care a trecut la AC Milan, unde şi-a definitivat junioratul în 2013.

A învăţat fotbal lîngă Robinho

A fost adus şi-n lotul primei echipe a "Diavolului", participînd la antrenamente cu Robinho şi cu Mexes. La unul dintre ele, conform unui filmuleţ postat pe YouTube, atacantul brazilian i-a făcut cîteva trucuri cu mingea, ce-au stîrnit amuzamentul colegilor.

Puştiul a fost împrumutat de către Milan la Benevento, la SPAL, la Matera. În ultimul sezon, la Matera, în L3, a strîns 14 meciuri. Ferretti ar putea debuta diseară, de la ora 18:00, în amicalul cu Chiasso, liga secundă elveţiană.

Mijlocaş ce dă goluri din Croaţia

Ieri după-amiază, dar la Bucureşti, era aşteptat şi mijlocaşul central croat Alioşa Vojnovici, 29 de ani, care a fost format la Osijek, tot acolo jucînd şi în ultimul sezon. Fotbalistul de 1,81 metri poate evolua atît în linia mediană, cît şi ca atacant. Aseară, urma să semneze un contract ferm cu Dinamo pe un sezon, cu prelungire pe încă unul.

Astăzi, ar trebui să sosească la Baveno, însă sînt şanse mici să şi joace diseară. În perioada 2004-2007 a fost component al "naţionalei" Croaţiei U21, marcînd 3 goluri în 14 meciuri.

Îl voia Piţi la "naţională"

Un alt fotbalist dorit şi cu transferul aproape de a fi rezolvat este israelianul Idan Vered, 26 de ani, mijlocaş/aripă care evoluează la Maccabi Haifa. Jucătorul are şi paşaport românesc, iar în urmă cu cîţiva ani a fost pe lista lui Victor Piţurcă pentru prima reprezentativă a României!

"Este fotbalist foarte bun, dinamoviştii ar face superafacere să-l cumpere. Forţă, precizie, şut, are de toate!", l-a caracterizat ex-dinamovistul Hatem Elhamed pentru Gazeta Sporturilor.

5 prezenţeare Ferretti la "naţionala" Italiei Under 20, mai bifînd două meciuri la Under 19

1.800.000 €a fost evaluarea transferului lui Ferretti de la Genoa la Milan în august 2012

6 golurişi două assist-uri în 26 meciuri a reuşit Vojnovici pentru Osijek, în ultimul sezon. Mijlocaşul a mai jucat pentru Raufoss, Karnten, Croatia Sesvete, Slaven Belupo, Mes Kerman şi RNK Split

6 goluriîn 28 de meciuri a marcat Vered pentru Maccabi Haifa în sezonul precedent

Alte știri despre Dinamo:

"Cerni" bolnav, "oltean" în probe

Cum Cerniauskas încă are ceva probleme medicale, tratîndu-se în străinătate, Rednic vrea să mai aibă un al treilea portar la antrenamente şi la amicale, în afara lui Muţiu şi Iustin Popescu. Robert Veselovsky încă nu se poate despărţi de U Cluj, astfel că în această dimineaţă este aşteptat la Baveno portarul sîrb Bojan Brac, 26 de ani, care tocmai ce s-a despărţit de CSU Craiova.

Azi, alte trei mutări

Dinamo nu se va opri din transferuri. Astăzi, speră să perfecteze transferul lui Miha Mevlja, sloven, 25 de ani, ultima oară în Israel, la Hapoel Bnei Sakhnin. Fotbalistul poate evolua atît stoper, cît şi mijlocaş central, mai jucînd pentru Gorica şi Lausanne. Jucătorul de 1,90 metri a fost titular în 19 din 22 de meciuri bifate în prima ligă israeliană. Tot azi se mai doreşte finalizarea aducerii a doi atacanţi.

Gecov, spre Sparta

Tratativele dintre Dinamo şi agentul lui Marcel Gecov au intrat în impas şi sînt şanse infime ca afacerea să se mai facă, iar mijlocaşul ex-rapidist să mai vină în Ştefan cel Mare. Fotbalistul este tentat să-şi continue cariera la Sparta Praga.

"Regret că plec"

Nicolae Grigore, după despărţirea de Dinamo, pentru GSP.ro: "Chiar îmi pare rău că trebuie să plec! Acum, are mai puţină importanţă cine a decis ca eu să nu mai continuu la Dinamo. Important e că s-a decis asta. Domnii Rednic şi Dinu Gheorghe m-au ajutat mult în carieră, iar pentru ceea ce au făcut în trecut pentru mine le sînt recunoscător. Nu regret că am ales în iarnă acest club. Şi mai cred că Dinamo poate face un sezon foarte bun".

Se anunţă o amînare

Ieşirea din insolvenţă a grupării se transformă într-o telenovelă, iar astăzi se preconizează un nou episod. Tribunalul Bucureşti ar trebui să ia în calcul cererea depusă de Dinamo, cum că s-a îndeplinit planul de reorganizare, s-au plătit datoriile conforme cu acesta, 783.000 de euro, însă Fiscul, care s-a opus şi-şi vrea toate restanţele, de 5 milioane de euro, nu 300.000 de euro, va bloca din nou ieşirea din insolvenţă. Oricum, "cîinii" au ratat posibilitatea de a juca din sezonul viitor în cupele europene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (131)
zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2015, 23:28
Postat de andyandrei2015 pe 24 Iunie 2015, 21:21

tu minti oricat,si mai vorbesti si singur pe aici,aberezi non stop,citesti pe situri de sport stiri si minti si tu pe aici,copy paste esti ,cat despre transferurile lui rusinea Europei dinamo bucuresti,rusinea in adn,transferurile sunt de 2 lei,sau de 0 lei,jucatori vai de ei,no nameuri

***, uitate pe articolele dedicate lui Dinamo din trecut sa vezi ca am spus ca Dinamo nu iese la termenu ala limita si nici la urmatoru, am si zis ca vom iesi din insolventa prin septembrie-octombrie, tu esti doar un frustrat cu iq mai mic decat la pantofi care isi varsa pe aici supararile ca noi ca club ne ridicam si voi va duceti in cap !!! Stiu e greu sa fi fcsbist, urla invidia in voi, iar de transferuri, *** mai mult decat trebuia, pai voi cu cel mai mare buget din ROMANIA transferati nu mai gratis cand voi trebuia sa rupeti piata in 2 cu transferuri de milioane, voi ati luat gratis nu mai jucatori de duzina gen: TUDORIE,MIHALACHE,Alcenat si cam atat, ti-se pare tie ca astea au jucat la REAL MADRID ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Iunie 2015, 21:21
Postat de zecs93 pe 24 Iunie 2015, 17:42

Cat despre insolventa, *** daca se mai amana cu vreo zi, eram sigur ca asta se va intampla, v-am si spus la momentu accela cand nu la aprobat atunci pe 28 mai ca vom iesi undeva prin septembrie-octombrie din insolventa, puteti verifica sa nu ziceti ca mint !!!

tu minti oricat,si mai vorbesti si singur pe aici,aberezi non stop,citesti pe situri de sport stiri si minti si tu pe aici,copy paste esti ,cat despre transferurile lui rusinea Europei dinamo bucuresti,rusinea in adn,transferurile sunt de 2 lei,sau de 0 lei,jucatori vai de ei,no nameuri

zecs93
zecs93  •  24 Iunie 2015, 17:42

Cat despre insolventa, *** daca se mai amana cu vreo zi, eram sigur ca asta se va intampla, v-am si spus la momentu accela cand nu la aprobat atunci pe 28 mai ca vom iesi undeva prin septembrie-octombrie din insolventa, puteti verifica sa nu ziceti ca mint !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (131)
Comentează
Close