FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trei "grei" ai Stelei vor lipsi în meciul cu ASA » Fotbalistul intrat în dizgrația lui Becali revine în echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 18:00

Steaua a câștigat meciul cu Pandurii, 1-0, însă a plătit scump victoria. Pe lângă accidentările lui Momcilovici și Marica, în partida de aseară a avut de suferit și Chipciu.

Șeptarul campioanei României a primit un cartonaș galben și va lipsi la următoarea partidă, cu ASA, din cauza cumului de avertismente.

Cum Momcilovici și Marica sunt incerți pentru următoarea partidă din play-off, Reghecampf îl va introduce în primul "11" pe Gebhart, fotbalistul criticat în ultima perioadă de Gigi Becali.

Neamțul i-a impresionat pe steliști la antrenamente și va primi o șansă de a juca duminică, anunță Digi. "Timo este un jucător sclipitor! Aveți răbdare și o să vedeți, eu am încredere în el", a declarat antrenorul Stelei.

"Ciprian s-ar putea să-și revină până duminică. A făcut un antrenament și pare ok. Mâine va face un RMN. E important că nu mai simte aceeași durere pe care a avut-o atunci în meciul cu Dinamo. Kharja, Filip, Varela și Gebhart sunt foarte bine, sunt apți", a spus Reghecampf la Digisport.

Steaua va primi vizita lui ASA Târgu Mureș duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:30, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
eucutine
eucutine  •  31 Martie 2016, 19:21

cat timp Tudor&co sunt apti de joc, totul e sub control.

485809194904413
Costel Tudor  •  31 Martie 2016, 22:09

FCSP poate juca cu echipa a doua de juniori si tot câștiga cu ASA ,ce nu a-ti învățat lecția ?

costacurta
costacurta  •  31 Martie 2016, 22:04

Vor fi 7 arbitrii în teren sa va saturati.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează