FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Tricoul se cîştigă!"

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Cornel Dinu trimite un avertisment dur şi acid către jucători, dar şi spre şefi

- Domnule Dinu, Cristi Borcea a spus că Dinamo juca mai bine pe vremea lui Mircea Rednic...
- Fiecare îşi dă cu părerea. Alţii mai competenţi au altă viziune, oricine e liber să spună ce doreşte! Reparaţia unei echipe nu se poate face peste noapte sau în şase-şapte săptămîni de pregătire fizică în care s-a introdus formula de echipă cea mai aproape de adevăr în doar două partide de verificare.

- Ce îi trebuie lui Dinamo pentru a reveni în campionat?
- Sînt 6-7 formaţii care se bat pentru primele locuri, exceptînd CFR Cluj. Acest lucru nu s-a mai întîmplat de ani buni. Au apărut trupe de forţă ca Timişoara, Vaslui sau Urziceni, care au avut continuitate şi nu s-au confruntat cu fluctuaţii be banca tehnică. În istoria oricărei echipe există culmi şi căderi, iar atunci cînd se întîmpă să fie rău trebuie să fie o cădere cît mai mică.

"Amărăciune şi dezamăgire"

- Sînt jucătorii blocaţi psihic după eşecul din Cupă?
- Nu e vorba de blocaj psihic. Există într-adevăr o amărăciune şi o dezamăgire pentru că am evoluat cu un om mai puţin şi am ratat un penalty cu Mioveniul.


- Care este situaţia lui Stoican, de ce aţi renunţat la el?
- S-a luat în calcul randamentul, de aceea a fost lăsat în afara lotului.


- Mărgăritescu riscă să-şi piardă postul de titular după eliminarea din meciul din Cupă?
- El ştie că a greşit, dar va merge mai departe. Trebuie să fie capabil să renască, poate face acest lucru. Toţi antrenorii tind să aibă 17 jucători de valori apropiate. Tricourile de joc se păstrează sau se pierd în funcţie de randament!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  01 Martie 2008, 17:11

filozofia nu aduce rezultate,Dinu sa ne cam lase ca nu-l anteleg

 •  01 Martie 2008, 15:53

cine sare este caine hei hei.parerea mea e k bergodi este singura soolutie real in acest moment.e un antrenor serios si cred k a facut treaba buna peste tot unde a antrenat.FORZA DINAMO, RESPECT 'U' CLUJ

 •  01 Martie 2008, 13:48

bine ca macar l-ati dat afara pe animalu ala de stoican.. da pe goian cand il mai da cineva afara, vita proasta care e???? dinu ar trebui sa-i fie rusine.. nu vrea sa stea pe banca, da stim cu totii ca el face echipa, ca talnar nici pana la baie nu e in stare sa se duca fara permisiune.. dinu sa-si asume responsabilitatea daca e barbat!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează