FOTBAL  »  Superliga  »  POLI ADUCE DIN POLONIA UN STOPER SÎRB DE 1,92 METRI

Turnurile lui Uhrin

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Sreten Sretenovici va forma, alături de Brezinsky (1,92 m), cel mai înalt cuplu de fundaşi centrali din Liga 1.

Poli se întăreşte, chiar dacă în­cearcă să păstreze maximă dis­cre­ţie asupra transferurilor făcute. După Chidi, timişorenii sînt la un pas de a parafa a doua achiziţie a verii. Fundaşul sîrb promis lui Uhrin, un adevărat colos de 1,92 metri şi 91 de kilograme, se numeşte Sreten Sretenovici (23 de ani) şi a debutat la Rad Belgrad, de unde a fost achiziţionat vara trecută de Benfica Lisabona. Fundaşul nu a apucat să evolueze însă nici o secundă pentru lusitani, fiind împrumutat la Zaglebie Lubin, în Polonia, unde a evoluat în 19 partide în sezonul recent încheiat. Deşi Marian Iancu a evitat să confirme mutarea, trans­m­iţînd că “e în interesul clubului să nu spun prea multe deocamdată”, tehnicianul Dusan Uhrin jr a recu­nos­cut transferul. “Sre­te­no­vici e un jucător foarte bun, pe care eu l-am urmărit în cîteva meciuri. În Polonia a evoluat foarte bine şi a arătat că are încredere. Va fi un atu pentru noi un fundaş de o asemenea înălţime, dacă lucrurile se vor rezolva cu bine”, a declarat cehul. Fotbalistul de 23 de ani era sub contract cu Benfica Lisa­bo­na pînă în 2011 şi este cotat, pe piaţa trans­fe­ru­rilor, la 500.000 de euro.

13 e numărul purtat de sîrb pe tricou la toate cluburile la care a evoluat: Rad, Benfica sau Zaglebie. La Poli numărul îi aparţine australianului Srhoj.

39 de meciuri şi 2 goluri marcate a strîns Sretenovici la Rad Belgrad, între 2005 şi 2007.

Întîlnirea cu Goga, în capitală

Marian Iancu speră ca pînă la jumătatea săptămînii viitoare Poli să-şi fi definitivat deja, în mare, lotul pentru sezonul viitor.

“De luni încolo vom avea probabil toate numele semnate şi atunci vom dezvălui tot ce trebuie spus. Eu sper ca săptămîna viitoare 95% din echipă să fie completă ca să putem ataca cele trei competiţii. Luni ne vom întîlni şi cu Doboş şi Goga, la Bucureşti, pentru a afla exact situaţia jucătorului”, a declarat patronul echipei bănăţene.

Refuzaţi de UTA

Formaţia arădeană a refuzat o ofertă venită din partea Politehnicii Timişoara, în valoare de 297.500 de euro, pentru atacantul portughez Edson Rolando Da Silva (25 de ani). Lusitanul a fost declarat însă netransferabil de conducerea arădeană, alături de Cristian Todea, informează Fanatik. “Nu comentez această informaţie”, s-a rezumat să declare Marian Iancu, preşedintele Politehnicii.

Vacanţă în Italia

Dusan Uhrin a dezvăluit că îşi va pe­trece o parte a vacanţei alături de familie, în Italia. “Gata cu fotbalul pentru un timp. Acum vreau doar să mă liniştesc, să mă relaxez şi să mă bucur de familie.”, a explicat cehul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  26 Mai 2008, 19:07

Numai bine dusan, ce calitate de antrenor, vacanta placuta, timisoara te iubeste si te asteapta cu drag, multumim ptr tot, multumim iancu, multumim poli, succes pe viitor, suntem cu voi........timisoara e cu voi

 •  25 Mai 2008, 07:08

Vacanta placuta ,Dusane.!Sa te intorci cu forte proaspete !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează