FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 0-0

UEFA goală

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Timişoara şi Urziceniul au remizat aseară pe Bega într-un meci alert, dar lipsit de goluri

22.000 de timişoreni au rescris aseară cu Urziceniul proclamaţia de devotament faţă de Poli, după ce echipa lui Uhrin s-a apropiat de podiumul Ligii I.

Vulcanul din Banat nu i-a intimidat pe jucătorii lui Petrescu, montaţi şi arţăgoşi din primul minut. Timişoara a căutat breşa din glezna artistică a lui Aliuţă, dar barajul oaspeţilor s-a fisurat doar cînd racheta expediată de Artiom Karamian a ţintit spre vinclu (15).

Unirea a răspuns prompt, cu o şarjă a lui Dănălache pe bandă, însă Dănuţ Munteanu a fost blocat în doi metri de Popa (25). Poli a punctat la posesie, echipa lui Petrescu la ocaziile de poartă, dar Iulian Apostol nu a putut să-l păcălească pe portarul bănăţean din lovitură liberă de la 18 metri (41).

Presiune violetă
S-a jucat alert şi la revenirea de la vestiare, cu Timişoara presînd jumătatea adversă. Karamian l-a încercat din nou pe Stelea (57), apoi Milhazes l-a întins pe "Arnold", dar, la 40 de ani, portarul Unirii nu poate fi păcălit de la 30 de metri (75). Urziceniul a replicat doar prin Dănălache, blocat în momentul şutului la cîteva lungimi de poartă (64), iar apoi s-a apărat exact la raidurile fără orizont ale Timişoarei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  04 Martie 2008, 21:06

unirea urziceni joaca fotbalul total ,eu cred ca nu exista echipa care sa lupte cu o vointa atat de mare din minutul unu pana la final!...dnl iancu face o mare greseala el se ea de toata lumea ,e pacat in fotbal aceste atacuri se razbuna pe echipa ,poli nu a avut aseara o ocazie clara de gol !!!...dnl iancu suporteri doresc spectacol pe teren si nu la televizor facut de dumneavoastra

 •  04 Martie 2008, 11:25

radu bitchis tu stii ce capacitate are stadionul lui poli? fara sa te uiti undeva?

 •  04 Martie 2008, 11:06

ba gazetar inputit ce iesti cati am fost? POATE 35.000 CEL PUTIN DE SPECTATOR

Vezi toate comentariile (5)
Comentează