FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

ULTIMA ORĂ Anunț important! Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2015 15:11

Mirel Rădoi şi-a anunţat astăzi elevii că şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Stelei, însă Gigi Becali l-a convins să continue. 

Patronul Stelei era hotărît să-l ţină în continuare pe Mirel şi l-a băgat în şedinţă la Palat. Pe lîngă dorinţa lui Becali mai există şi cea a jucătorilor, care îşi doresc să continue colaborarea cu fostul căpitan stelist.

"E adevărat, a vrut să renunțe! Am vorbit de cei din staff, era pe picior de renunțare. A venit aici, mi-a zis și mie că vrea să renunțe. L-am convins să continue antrenor la Steaua. Mai multe detalii nu au rost. El a zis că nu înțelege de ce nu se schimbă ceva la echipă.

Nu înțelege ce se întîmplă. I-am zis că trebuie să fie sever. A fost greu, dar l-am convins. E păcat să plece! Ar fi rămas o pată pe meseria sa. El trebuie să stea în fotbal. O să vedem în iarnă, mai luăm un atacant valoros", a zis Gigi Becali

Citeşte AICI ce a declarat Gigi Becali după demisia lui Mirel Rădoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (155)
911172995609353
Gica Matei  •  21 August 2015, 22:09

Radoi, Tocmai ti-ai semnat certificatul de deces ca antrenor, cand ai acceptat sa te intorci. Te va umili, cum ii umileste el pe toti. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

criss1981
criss1981  •  21 August 2015, 20:16
Postat de forumeer pe 21 August 2015, 19:01

Daca pretul pt a scapa de fostul puscarias e insolventa, eu o accept. Vom trece si peste asta. VINDE! PLEACA! MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRIIIIIIIIIIII!

*** !!! spune ,,merci,, puscariasului ca va tine echipa aia de 2 lei !! ba chiar puteti sa.l si pupati in dos pana se inroseste..chiar si inchinaciuni puteti sa.i faceti copii fara acoperis ce sunteti ca va da becali papa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  21 August 2015, 20:00

A ramas ca sa se bata pentru PLAY-OUT. Tine cu orice pret sa doboare toate recordurile negative din istoria Stelei!

Vezi toate comentariile (155)
Comentează