FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutare FULGER făcută de Dinamo » "Câinii" au dat un jucător de bază în Segunda Division!

Foto: twitter.com/GetafeCF
Foto: twitter.com/GetafeCF

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 14:00

Dinamo s-a despărțit astăzi de căpitanul Paul Anton. Mijlocașul de 25 de ani ajuns în Spania, la Getafe, echipă din a doua ligă.

Mijlocașul central a fost împrumutat de Dinamo la clubul spaniol, iar mutarea a fost anunțată de site-ul oficial al spaniolilor. Ibericii scriu că Anton este o mare promisiune a fotbalului românesc.

Din informațiile GSP.RO, este vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. Dinamo primește 200.000 de euro acum, iar dacă Getafe îl va cumpăra definitiv, "câinii" vor mai încasa 700.000. Anton ar urma să aibă un salariu de 45.000 de euro lunar.

 

Paul Anton a venit gratis la Dinamo la începutul sezonului trecut, de la Pandurii, și a devenit rapid om bază, fiind numit și căpitan. În sezonul trecut, mijlocașul a bifat 23 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat 2 goluri. 

1.500.000 €este cota lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.de 

De-a lungul anilor, trei români au mai jucat la Getafe: Gică Craioveanu, Cosmin Contra și Ciprian Marica. În sezonul 2014-2015, antrenorul madrilenilor a fost Cosmin Contra. În prezent, echipa este pregătită de Juan Esnaider.

Transferuri Dinamo vara 2016

Antrenor: Ioan Andone (nou)
Veniri: Brănescu (Omonia), M. Popescu, I. Popescu, Muțiu, Dudea, Târcoveanu (împrumuturi expirate), Busuladzici (Odense), Penedo (Saprissa), Jose Antonio Romera Navarro (FK Jablonec), Alberto Cobrea (liber), Maxi Oliva (liber), Daniel Popa (Chindia Târgoviște)
Plecări: Râmniceanu (Viitorul), Cerniauskas, Batin, Bicfalvi, Puljici, Kortzorg (contracte expirate), Anton (Getafe)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Iulie 2016, 22:32

Si cine a ramas capitan? Patrick?

duta_dd
duta_dd  •  28 Iulie 2016, 20:33

multumim andone, ai reusit sa ne mai scapi de un jucator

chris_bu67
chris_bu67  •  28 Iulie 2016, 19:55
Postat de calinescu_ pe 28 Iulie 2016, 16:23

O MUTARE EXCEPTIONALA ....!!!! AM SCAPAT DE UN FOTBALIST CARE A VENIT LA DINAMO PE CAI MARI DAR CARE A FOST O DEZAMAGIRE TOTALA ....!!!! PREDNIC ISI PRIMESTE SI EL COMISIONUL .....!!!! PENTRU EL , STRAMBU L-A DAT AFARA PE VOINOVICI SI I-A LUAT BANDEROLA LUI SI LUI STELIANO ....!!!

Prietene,e bine să nu mai bați câmpii,și nu în public,și nu așa de repetat.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close