FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL, încă o țeapă! » Aissati a fugit de la Dinamo și a semnat în această seară cu o altă formație

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 22:27

După ce Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că marocanul Ismail Aissati (29 de ani) a lipsit ieri de la antrenamentul dinamoviștilor, mijlocașul cotat de transfermarkt la 1.800.000 de euro a semnat în această seară cu Balikesirspor, echipă de ligă secundă în Turcia.

Aissati a semnat un contract valabil un an de zile și va câștiga 8000 de euro pe lună, informează sursele GSP.ro.

Dinamo l-a adus, la începutul săptămânii, în probe pe cvintuplul campion al Olandei și fost campion european la Under 21 cu batavii. Ruptura dintre cele două părți s-a produs înaintea vizitei medicale, când marocanul trebuia să se prezinte alături de ultima achiziție a "câinilor", Constantin Nica. 

"Am jucat la 17 ani în grupele Champions League, am impresionat, cred că a fost prea mult pentru mine. Când ești prea tânăr, trebuie să fii puternic mental. Acum, am reflectat la ce mi s-a întâmplat. Toți cei care m-au cunoscut atunci, au pus prea mare presiune pe mine"
Ismail Aissati, anul trecut pentru Goal.com

14 meciuri 
are Aissati în Champions League, pentru PSV Eindhoven, în perioada 2005-2007

CARIERA LUI AISSATI

PSV Eindhoven 60 3 / -
Ajax Amsterdam 49 8 / 10
Twente Enshede 14 1 / 2
Vitesse Arnhem 32 6 / 6
Antalyaspor 40 5 / 14
Terek Groznâi 69 2 / 12
Alanyaspor 12 - / 1

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2017, 14:20

Oficial încă o teapa? Voi nu știți ce e o teapa se pare, dar va explic eu: teapa se numește ce a luat ciobanul cu Tade! A dat jumă de milion pe el la Cluj, a dat un singur gol intr-un an si l-au dat gratis ca sa scape de el! Dinamo n-a dat nimic, nimic nu are de pierdut! Asa ca țepele le încasează șeful vostru nu Dinamo!

1097770120266772
Vasile Alexe  •  08 Septembrie 2017, 13:55

mai vlad nedelea *** *** *** cand inveti sa fii echidistant? Cand Dinamo ia un jukator e facut in fel si chip, dar *** de la fcsb sau cum so mai numi mama ce fotbalist e ala si tine prima pagina a fituicei gspiste,***NU V-AR FI RUSINE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Septembrie 2017, 13:09
Postat de Dan Dumitrescu pe 08 Septembrie 2017, 04:25

Daca tot va place sa faceti caterinca atunci aflati ca adevarata teapa era sa vina si sa ramana. Ma gandesc spre exemplu ca Albin s-a prezentat cam sub aceleasi auspicii si pana acum nu prea a aratat nimic. Decat sa te transformi in sectie de reanimare a unor asa-zise foste mari sperante mai bine promovezi de la echipa a doua, nota bene campioana Romaniei la tineret. Continui sa cred ca adevaratii dinamovisti se cresc si nu se cumpara. Mercenariatul poate sa-ti rezolve un meci, poate doua, dar vine o zi in care iei cate o "manita" peste bot de la un Sporting, de exemplu, si atunci te intorci in *** intrebandu-te retoric: ce sau cine mai suntem noi, fcsb? Jucatorii care au "dospit" ca rezerve nu dau mare randament. Vezi Nationala Romaniei plina de frecatori de banci de rezerve pe afara s-a facut de rasul curcilor intr-o grupa in care Polonia defileaza en fanfare.

evident. doar ca cancanul asta fara perdea e facut pentru prostimea care pune botul. cand a venit la fcsb portughezul care a doborat recordul mondial la cel mai rapid autogol, a vuit ziarul asta de impachetat slanina ca ce tzapa i-a dat fcsb lui Dinamo...cand noi nici macar nu stiam ce e cu jucatorul ala. gsp e un mecanist de spalt creiere...cine pune botul la gogosile care se livreaza pe aici nu mai gandeste de mult cu propria minte.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează