FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN, MIERCURI, 18:45, LIVETEXT GSP.RO

Ultima șansă pentru salvarea de la retrogradare » Probleme mari de efectiv pentru Brașov, înaintea meciului cu Gaz Metan

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 13:56

"Stegarii" își joacă ultima șansă de a rămîne în Liga 1 cu un lot serios decimat.

După plecările lui Juric, Artjunin și Diogo Santos, antrenorul Adrian Szabo nu va putea conta în ultima etapă pe alți 6 jucători.

Oficialii lui FC Brașov au anunțat că Bencun a plecat și el în Croația, iar Șerban Moraru și Liviu Ganea sînt suspendați.

Lista indisponibililor pentru "finala" cu Gaz Metan de miercuri seară este completată de accidentații Novakovic, Cristi Ganea și Țîră, ultimii doi fiind suspecți de ruptură musculară după meciul de la Chiajna, cu Viitorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
raducallin
raducallin  •  24 Mai 2015, 19:12

Vorbim degeaba pe aici , totul depinde de ce vrea Petrolul , daca joaca pe bune sau ca la ASA. Daca Petrolul bate ramane de vazut daca Gazul misca in front la Brasov.

ertyuiop
ertyuiop  •  24 Mai 2015, 18:16
Postat de raducallin pe 24 Mai 2015, 16:22

Pt assf :Brasovul da punctele Gazului daca Petrolul pune botul la Chiajna

intervine si golaverajul......un gol in plus pt Chiajna inseamna salvare! E totusi suspecta maniera de joc a ilfovenilor, parca si-ar dori retrogradarea!

assf
assf  •  24 Mai 2015, 18:15
Postat de randoom_._ pe 24 Mai 2015, 17:30

problema este ca brasovul nu stie cand sa dea punctele mediasului. poate ii 0-0 la pauza in meciul chiajna petrolu. poate da gol chiajna in minutul 80 si al doilea in minutul 90. iar daca,medias castiga la un gol diferenta si chiajna la 2,se salveaza chiajna.

dupa ce se scrie in articol astazi e duminica, meciul e miercuri si deja brasovul are 5 ..6 jucatori indisponibili. pana miercuri se mai pot intampla multe si de ce nu medias sa o bata pe bune pe brasov. dupa parerea mea daca medias ii da un gol brasovului si conduce cu 1-0.. brasov o sa se taie ca maioneza si nu o sa mai conteze deloc in meci. oricum sansele brasovenilor sunt pur teoretice ..sansa brasovului de ramanere in liga 1 e egala cu sansele de a castiga la loto :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează