FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ultimatum

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Copos şi Taher au plecat în Emirate pentru a-i cere lui Bölöni un răspuns clar.

“Hotărăsc pînă pe 25 mai dacă accept oferta Rapidului” e fraza cu care Bölöni (foto) i-a enervat pe Copos şi pe Taher. Termenul fixat de antrenor coin­cide cu finalul campionatului din Emiratele Arabe Unite, dar acţio­narii sperau să-l determine să se implice mai devreme în pre­gătirea noului sezon al giu­leştenilor.

N-au reuşit, aşa că Taher şi Copos au plecat ieri valvîrtej la Abu Dhabi, cu un mesaj clar pentru Bölöni: “Nu vrem să ne mai amîni, zi-ne clar care e opţiunea ta! Dacă eşti hotărît să vii, semnează contractul şi spune-ne ce jucători vrei!”. Ce i-a deranjat pe şefii din Grant? Convingerea că pierd teren pe piaţa transferurilor. L-au ratat pe Szekely şi l-au învinovăţit chiar pe Bölöni pentru eşec. Un alt motiv de îngrijorare îl constituie situaţia jucătorilor care intră vara asta în ultimul an de contract. “Nici nu ştim dacă să le propunem prelun­girea şi cui!” , a mărturisit unul dintre şefii giuleştenilor.

LISTA LUI MITICĂ
Dumitru Dragomir a povestit la Fanatik Show că i-a făcut o listă de achiziţii lui Fathi Taher : “I-am recomandat pe Mardare, Ljubinkovici, Marius Popa, Karamian şi Emil Jula. Mardare se face fotbalist de bani mulţi, mulţi”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  13 Mai 2008, 22:50

pentru dobrin cel lipsit de educatie si care fara sa cunoasca cine a fost lotzi si cat a tras pentru natonala ESTI O SECATURA

 •  13 Mai 2008, 19:44

Boloni nu vine la Rapid !

 •  13 Mai 2008, 13:52

DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE VREA BOLONI OFERTA RAPIDULUI BINE NU,SA SPUNA .LA BANI CARE ISE OFERA LUAM 10 ANTRENORI BUNI CE A INCEPUT FOTBALU CU EL ....ORI LAE ORI BOLAIE.SE ROAGA ATAT DE EL POATE NU FACE TREABA CUM A FACUT CU REDNIC.............

Vezi toate comentariile (14)
Comentează