FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimatum! Dinamo i-a mai oferit o șansă lui Andone + Ședință cu noul manager general la Săftica » Mutu se dă la ei

În ultimele 3 meciuri împotriva gorjenilor, Andone nu a câștigat niciodată, având două remize și o înfrângere // FOTO Cristi Preda
În ultimele 3 meciuri împotriva gorjenilor, Andone nu a câștigat niciodată, având două remize și o înfrângere // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2016 00:00

Dinamo i-a oferit o ultimă șansă lui Ioan Andone, meciul de sâmbătă cu Pandurii, pentru a salva situația formației. Contra și Șumi rămân soluții pentru săptămâna viitoare.

Oficial, Ioan Andone are o ultimă șansă la meciul de sâmbătă seară cu Pandurii, din Ștefan cel Mare. Să salveze situația unei echipe aflate în prezent în afara play-off-ului, după 3 eșecuri consecutive și doar o victorie în ultimele 8 etape.

Să-și salveze postul, care este în pericol, chiar și în ciuda acelei clauze de reziliere de 150.000 de euro.

Momentan, suporterii sunt împotriva tehnicianului care a adus 5 trofee în primul său mandat ca "principal" al roș-abilor, în perioada 2003-2005. Iar fanii își vor scanda nemulțumirile încă din startul partidei cu Pandurii, din ceea ce au anunțat!

Banul vorbește

Ioan Andone va continua măcar până în weekend. A condus și antrenamentul de ieri. N-a mai existat o întrevedere cu Ionuț Negoiță și din cauza programului scurt până la meciul cu Pandurii. În plus, nu s-a concretizat nicio discuție a oficialilor clubului cu posibilii succesori ai "Fălcosului".

Marius Șumudică, prima variantă, este legat de Astra de o clauză similară cu a lui Ando. Giurgiuvenii ar fi scăzut pretențiile la 100.000 de euro, care să fie plătiți în cote egale de Șumi și de Dinamo, însă tot din cauza timpului scurt până la meciul Astrei din grupele EL din Cehia s-au sistat discuțiile.

Cosmin Contra a trecut în pole-position, în condițiile în care este mai ușor de adus, și relativ mai ieftin. Doar că și el trebuie să-și încheie situația financiară la Alcorcon, nu va discuta nimic până săptămâna viitoare.

Mutu se dă la ei

Adrian Mutu va participa astăzi, cel mai probabil, la o ședință cu jucătorii în cantonamentul de la Săftica. Managerul general le va ține un discurs dur fotbaliștilor în speranța de a-și revizui și ei poziția, fiindcă oficialii clubului nu vor să lase impresia lotului că cei din teren sunt exonerați de vina eșecurilor din ultima perioadă. Mutu a primit mână liberă din partea lui Ionuț Negoiță să discute cu lotul ori de câte ori va simți nevoia.

"Toată lumea, de la conducere, antrenori, jucători, fani, e nemulțumită de acest eșecuri. Suntem Dinamo! Și ne vom ridica. Urmează un meci foarte dificil sâmbătă, discutăm după asta orice problemă"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

CE SPUNE ȘUMI:

"Eu sunt acum la Astra, am un contract pe care-l duc mai departe. Respect Dinamo, care are un antrenor în prezent, pe Ioan Andone, mă bucur de simpatia pe care am observat că o am în rândul fanilor acestui club de tradiție. Pe viitor, în cazul în care Dinamo nu va avea antrenor, atunci voi fi onorat să lucrez cu Adrian Mutu și cu domnul Ionuț Negoiță. Dinamo a demonstrat forța pe care o are și fiindcă e primul club care a ieșit din insolvență"

CE SPUNE CONTRA:

"Nu putem vorbi acum despre o venire a mea la Dinamo, atât timp cât echipa are antrenor. Ioan Andone poate redresa situația la Dinamo, eu chiar îi doresc succes. În plus, eu nu mi-am reglat situația cu Alcorcon, abia de săptămâna viitoare aș putea discuta cu orice echipă. Cred că Dinamo este o formație de viitor extraordinară. Sunt de părere că dacă n-ar fi fost domnul Negoiță la Dinamo, clubul n-ar mai fi existat acum"

"Am vorbit cu domnul Negoiță la telefon și nu s-a pus problema unei despărțiri. Am discutat despre jocul echipei, despre băieți, despre cum s-a ajuns într-o astfel de situație. O să mai vorbim după meciul cu Pandurii, dar noi oricum ținem în permanență legătura, vorbim la telefon zilnic"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1591426717549372
Danny Pop  •  20 Octombrie 2016, 09:37

Ando lasa-ne!

redbuldog
redbuldog  •  20 Octombrie 2016, 09:36

Dah,se pare ca Sumi e cea mai buna varianta,pe criza asta...E foarte motivat si singurul dispus sa lupte cu mafia *** din fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează