FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - RAPID, LIVE VIDEO PE GSP, DUMINICĂ 15.30

Ultimatum pentru Rednic

Articol de , - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Copos îl avertizează pe Rednic: "Eu nu mai accept accidente, trebuie să batem tot, începînd cu meciul de la Craiova!"

Meciul de la Craiova e capital pentru viitorul Rapidului. Giuleştenii au şansa de a ieşi din criză, dar şi ocazia de a-l păstra pe Mircea Rednic, criticat acum din toate părţile. Ultima săgeată îndreptată către antrenor a venit chiar de la Copos. "Gata cu accidentele, nu le mai accept! Trebuie să reparăm tot ce am stricat pînă acum cîştigînd fiecare meci pe care-l mai avem de jucat pînă la sfîrşit, începînd cu cel de la Craiova!", a cerut patronul.

Copos şi-a schimbat în întregime discursul pe care l-a avut după înfrîngerea cu Poli, cînd îi acuzase direct pe fotbaliştii transferaţi în iarnă şi-l apărase pe Rednic. "Îi avem pe golgeterul Serbiei, Despotovici, plus al treilea marcator din Portugalia, Joao Paulo. Jucătorii sînt buni, e clar, totul depinde numai de Mircea! Am încredere că el va găsi soluţiile ca să repare ce n-a mers în meciurile de pînă acum".

Ce a provocat reacţia lui Copos? Patronul a ajuns să fie îngrijorat din cauza relaţiei tensionate dintre Rednic şi jucători. A încercat să intervină de cîteva ori, a mers la Pro Rapid şi le-a vorbit fotbaliştilor, le-a dublat primele la ultimele două partide, cu Oţelul şi cu Craiova, dar acum pare descurajat: "Ceva s-a rupt acolo, în vestiar! Altfel nu-mi explic cum de nu merge echipa, deşi am făcut eforturi financiare mari, iar aşteptările pe care le aveam de la acest retur erau uriaşe, pentru că ne gîndeam cu toţii la Liga Campionilor".

"Aştept reacţia lui Rednic şi a băieţilor în meciul de la Craiova! Gata, nu se mai acceptă accidentele!"
George Copos

"Domnul Copos vrea mereu mult de la oamenii cu care lucrează, el e liderul şi el decide"
Nicolae Manea

"Locul 1 sau 2!"
Rednic e constrîns şi prin contract să nu rateze participarea în Liga Campionilor. "Există o opţiune de prelungire a înţelegerii din vară", a explicat antrenorul. "Conform contractului, Mircea trebuie să termine sezonul acesta pe locul 1 sau 2", a spus directorul tehnic Manea la Radio SPT FM.

Taher îl presează

Copos are parte şi el de un termen limită, pe care i l-a fixat Fathi Taher. Iordanianul i-a zis că dacă nu se decide pînă azi să-i cedeze clubul încetează discuţiile. "Această potenţială tranzacţie n-are cum să fie realizată de pe o zi pe alta. E nevoie de o lună, două, trei, şase, aşa încît totul să poată fi clar şi transparent", a replicat Copos la Realitatea TV.

Rednic explică

De ce a jucat Burdujan mijlocaş stînga, iar Boya, marcatorul de la Galaţi, a fost doar rezervă cu Poli? Rednic şi-a dezvăluit ieri strategia: "Pe Lucian l-am întrebat în vestiar dacă poate evolua pe acel post şi mi-a zis că da. El mai jucase acolo şi cu Răzvan Lucescu antrenor, în sistemul 3-4-3. Pe Boya şi pe Joao Paulo plănuisem să-i arunc în luptă în partea a doua, cînd Timişoara ar fi făcut pasul înapoi. Strategia mi-a ieşit, mai puţin la ratările noastre".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  13 Martie 2008, 09:56

ca astia inca mai cred ca is accidente si sunt convinsi ca o sa bata pe viitor...pana o mai iau odata...si inca odata...si tot accidente o sa fie. pana nu cauti la radacina problemei, n-ai ce face...

 •  13 Martie 2008, 09:30

Dar cine te obliga sa-l bagi pe Burdujan? Ala nu stie fotbal nici cat un copil de gradinita. Da-l afara pe analfabetul ala!

 •  13 Martie 2008, 08:29

COPOS SA PLECE ! IN 20 DE ANI AM LUAT DOAR 2 TITLURI! NU AVEM STADION !! NU AVEM AUTOCAR !!! LA RAPID E MEREU CRIZA . E UN PROS MANAGER. COPOS SA PLECE .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează