FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele detalii despre situația jucătorului de la FCSB » Anunț din interior: „El va fi titular”

Andrei Vlad (stânga)
Andrei Vlad (stânga)

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 12:50 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 14:47

Mihai Stoica (59 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Andrei Vlad (25 de ani), portarul roș-albaștrilor, care a jucat doar trei meciuri în acest sezon.

Ștefan Târnovanu (23 de ani) este titularul postului de portar la FCSB, iar Mihai Stoica a anunțat faptul că roș-albaștrii vor aduce un înlocuitor pentru acesta în cazul în care va părăsi echipa la finalul acestui sezon.

Mihai Stoica anunță: „Va semna! A fost mereu în Top 3”
FCSB
Mihai Stoica anunță: „Va semna! A fost mereu în Top 3”

Târnovanu rămâne pe poziții » FCSB aduce portar de rezervă dacă pleacă Andrei Vlad

Dacă Ștefan Târnovanu este punct fix în poarta roș-albaștrilor, ținând cont de faptul că înțelegerea jucătorului cu FCSB expiră în 2028, nu același lucru se poate spune și despre Andrei Vlad.

Contractul goalkeeperului de 25 de ani expiră în iarna lui 2024, iar în vară va intra în ultimele 6 luni de contract. Mihai Stoica a anunțat faptul că FCSB va transfera un portar de rezervă pentru Târnovanu în cazul în care Vlad va părăsi echipa.

Dacă va pleca Andrei Vlad în vară, vine alt portar, da, de rezervă. Târnovanu va fi titular și în sezonul viitor”, a anunțat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Vlad a jucat 3 meciuri în acest sezon pentru FCSB, toate în Cupa României, și a încasat 3 goluri. A evoluat cu FC Bihor, într-o partidă câștigată în septembrie cu 2-0, cu Oțelul (1-1) și cu FCU Craiova (0-2).

Vlad, 24 de ani, a fost trecut pe linie moartă la FCSB din martie 2022, după un meci pierdut de roș-albaștri pe terenul lui FC Argeș (0-1) din cauza unei erori monumentale comise de Andrei. De-atunci, Târnovanu a devenit varianta numărul 1 pentru poarta celor de la FCSB, goalkeeperul adus de la Poli Iași a avut prestații foarte bune și a ajuns chiar în lotul echipei naționale.

În vară, Becali povestea că Vlad i-a solicitat să-l cedeze la altă echipă, măcar sub formă de împrumut, pentru a putea să apere. Patronul vicecampioanei în exercițiu s-a opus, întrucât nu avea altă dublură pentru Târnovanu și nu era dispus să investească în transferul unui alt portar.

Dacă nu va juca deloc în campionatul curent, va fi prima ediție de Liga 1 de la debutul lui Vlad pe prima scenă în care acesta înregistrează zero apariții.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: ,,Am spus de o lună că FCSB este campioană. Vor suferi în Europa după plecarea lui Coman"

Citește și alte știri:

FCSB și-a luat gândul de la el: „Nu are rost să insistăm”
FCSB
FCSB și-a luat gândul de la el: „Nu are rost să insistăm”
Detalii despre transferurile pregătite de FCSB » Post cu post, ce mutări se pregătesc la vară
FCSB
Detalii despre transferurile pregătite de FCSB » Post cu post, ce mutări se pregătesc la vară

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează