FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ultimele noutăți despre transferul lui Ianis Hagi! Viitorul a dat înapoi

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 17:23

Viitorul a revenit cu un comunicat legat de transferul lui Ianis Hagi de la Fiorentina la echipa condusă de Gică Hagi.

"Grație colaborării foarte bune cu clubul Viola căutăm să ajungem la o înțelegere în interesul tuturor pentru transferul cu titlu definitiv al jucătorului Ianis Hagi", se arată în comunicatul oficial al Viitorului.

Comunicatul Viitorului a venit în urma reacției dure a italienilor, care au anunțat că jucătorul nu va pleca de la Fiorentina decât în schimbul unei sume mai mari de transfer decât cea pe care ei au plătit-o Viitorului.

"Aici rămâne, nu mai pleacă! Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul" Gică Hagi, în urmă cu 4 zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Ianuarie 2018, 10:10

Majestate , NU o sa reusesti niciodata sa faci MERCEDES din TRABANT , chiar daca se numeste cum se numeste !

capca1
capca1  •  11 Ianuarie 2018, 23:16

Cred că o să vă reclam la OPC, cu privire la calitatea serviciilor oferite ! Titluri bombastice pentru review-uri lipsite de conținut , pe blog, sau ,pentru știri mincinoase , în ziarul scris! Azi e vândut, gata, e la Viitorul, mâine îl ia înapoi Fiorentina, ieri semnase cu Galatasaray, poimâine joacă la echipa inițialelor care nu-nseamnă nimic ! Ca ziar nu sunteți buni nici la-mpachetat peștele că se imprimă scrisul pe carne ! Spun , deci, m-ați înșelat, nu meritați banul pe ziar, blogul e de doi lei... OPC-ul e pe voi ! Oups, am glumit, sper să nu se ia primul investigator al Universului de mine. Tolontane, ai milă, rogu-te , nu mă duce la mamuții radioactivi, ca să nu luminez în noapte sau să-mi crească vreun ochi între omoplați ! Sunteți patetici, adică ***( ficat).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  11 Ianuarie 2018, 22:18

Daca Fiorentina declara oficial ca nu-l da pe Ianis decât în schimbul unei sume mai mari de transfer decât cea pe care ei au plătit-o Viitorului, de unde a scos hartia asta de impachetat hamsii vorba ca Fiorentina l-ar fi vandut lui Hagi pe aceeasi suma (2 milioane) plus un procent din viitorul transfer? Deci hartia asta prima data minte si manipuleaza poporul, ca peste o zi sa zica altceva, intr-un fel sa-si recunoasca minciuna si manipularea. Vai de voi ba ce hal de popor ati ajuns. Asa presa asa popor. Si invers.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează