FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

"Umilința Maxima" pentru CS U Craiova :) » A atins o performanță negativă pe care doar Universitatea lui Mititelu o mai bifase

Articol de , - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 12:08

CS U Craiova are un început ruşinos de sezon, gruparea din Bănie contabilizînd doar un punct, asta deşi a întîlnit FC Botoşani, echipă venită pe Extensiv după un drum istovitor în Georgia, şi Dinamo, o formaţie formată în mare parte din puşti.

Ba mai mult, oltenii sînt fără gol marcat, contraperformanţă întîlnită în 2015/16 doar la ACS Poli.

L-au egalat pe Mititelu! :)

Lipsa de eficacitate a ofensivei a dus la egalarea unui record negativ stabilit de Universitatea Craiova, formația lui Mititelu din 2006/07, atunci cînd pentru singura dată în istoria fostei echipe s-a întîmplat ca "alb-albaştrii" să nu marcheze în primele două runde!

Dacă astăzi compartimentul ofensiv este alcătuit din Curelea, Rocha sau Bawab, în stagiunea amintită atacul era format din irakianul Jaber, australianul Baird şi debutantul Mihai Dina.

0-0 Vaslui acasă
0-3 Steaua deplasare

Atunci, formaţia craioveană tocmai promovase în Liga 1, iar lotul era alcătuit în mare parte din jucători aduşi de Mititelu de la FC Caracal.

În toată istoria fotbalului din Bănie, au mai fost doar două cazuri: Electro în 1993/94 şi FC Craiova în 1946/47 nu au marcat în primele două etape!

Să intre Cîrtu, specialistul debuturilor de campionat!

Ca jucător, Cîrtu a debut cu gol în deschiderea sezonului 1976/77, Progresul-U Craiova 1-5, meci în care Ilie Balaci a marcat de 4 ori! În total, 10 goluri (din totalul de 107) a înscris actualul director tehnic pentru Universitatea în jocurile disputate in primele doua etape, 3 din acestea fiind reuşite în runda secundă a stagiunii 1979/80, U Craiova-FC Arges 4-2, gruparea argeşeană, deţinătoarea titlului, avîndu-l în teren pe Gicu Dobrin.

Cu cele 10 goluri, Sorinaccio l-a întrecut pe Ilie Balaci intr-un clasament al celor mai buni marcatori „all-time” în primele 2 etape pentru „alb-albaştri”, "minunea blonda" contabilizînd 9 reuşite.

Aceştia sînt depăşiţi de Ion Oblemenco, cel mai bun marcator din istoria "Ştiintei", cîstigător a 4 titluri de golgheter. Tunarul a punctat de 13 ori în intervalul amintit.

Cîrţu, soarta profesorului Constantin?

Cel mai slab start de sezon sezon din istoria fostei echipe are legătură cu Sorin Cîrţu. În 1988/89, juveţii au început dezastruos, cu 3 înfrîngeri consecutive, ultima, cea în faţa Argeşului (0-5 deplasare), fiindu-i decisivă lui Gheorghe Constantin.

În locul său a fost adus Sorin Cîrtu de la Electroputere, cel care ocupa funcţia de jucător-antrenor. Acesta avea să debuteze în Liga 1 ca tehnician cu un succes categoric, 5-0 cu Rapid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
leul.albastru
leul.albastru  •  24 Iulie 2015, 21:03
Postat de leul.albastru pe 22 Iulie 2015, 20:46

goguleee ! te-ai "ratacit" ? incearca ***, lasa dreaq samuraii ...

pastile

leul.albastru
leul.albastru  •  22 Iulie 2015, 20:52

gsp=ZERO mititel!! ...pai atunci, articolul asta conceput cu greu de 2 "inteligenti" mititei, oare ce reprezinta pt gsp ??? rasilor!

leul.albastru
leul.albastru  •  22 Iulie 2015, 20:46
Postat de thelastsamuray pe 22 Iulie 2015, 15:36

Fjfjfjf

goguleee ! te-ai "ratacit" ? incearca ***, lasa dreaq samuraii ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează