FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un an fără niciun leu! Steaua încă are probleme cu transferul lui Keșeru: "S-a făcut plângere la FIFA"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 08:57

Claudiu Keşeru a plecat de la Steaua după ce-a reuşit un sezon perfect, marcând 30 de goluri în toate competiţiile, dar şi la echipa naţională.

Destinaţia a fost tot în Qatar, la Al Gharafa, contra sumei de 2,3 milioane de euro!

Între timp, Keşeru a schimbat deja echipa, în prezent fiind legitimat la Ludogoreţ, dar Steaua nu a primit nici acum suma de transfer de pe urma atacantului.

"S-au încercat toate metodele posibile, s-a discutat cu clubul de mai multe ori în mod oficial, dar nici până acum nu au virat banii. S-a făcut o plângere la FIFA şi la UEFA s-au depus toate documentele şi se aşteaptă un răspuns final", spun, pentru Gazetă, surse din anturajul roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2016, 10:48
Postat de luker pe 08 Iulie 2016, 10:44

Sa mai vindeti la aia si altadata.

hai sa fim seriosi,banii aia oricum o sa revina stelei. poate daca reveneau banii aia l-a inceputul lui 2015,luam inca un atacant gen tade si aruncam banii pe geam. acuma,daca vin banii aia o sa fie Steaua mai chibzuita cu cheltuielile si o sa ii investeasca cu cap.

breitner
breitner  •  08 Iulie 2016, 12:38

Si asa banii intrau in desaga ciobanului fariseu!

randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2016, 12:19
Postat de martinpen pe 08 Iulie 2016, 11:20

Sa inteleaga lumea : Keseru nu a plecat dupa un sezon, ci dupa o jumatate de sezon. Si nu a plecat ca a vrut el, a fost vandut de catre club. Partenerii care l-au cumparat, au fost recomandati de doamna impresar...

fals. keseru a jucat la Steaua din ianuarie 2014 pana in ianuarie 2015. un an calendaristic,cu siguranta acopera un sezon.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează