FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI GSP.RO

Un arbitru a depus cerere pentru a NU arbitra FCSB - CFR » Becali: "Îmi pare rău, eu l-aș fi acceptat"

Horațiu Feșnic Foto: Cristi Preda
Horațiu Feșnic Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 19:52

Gigi Becali, 59 de ani, a vorbit despre meciul dintre FCSB și CFR Cluj, care e duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom, Look și liveTEXT pe GSP.RO. Patronul roș-albaștrilor a discutat și despre arbitrajul de la meciul de duminică și a anunțat că "centralul" Horațiu Feșnic, 28 de ani, din Cluj, a cerut să nu fie delegat. 

"Hațegan nu este capabil să poată arbitra un meci Steaua - CFR Cluj. Știți de ce îmi pare rău? Că Feșnic a depus o hârtie că nu vrea să arbitreze acest meci pentru că tatăl lui a antrenat la CFR.

Eu l-aș fi acceptat pe el, la fel ca pe Istvan Kovacs, pentru că sunt arbitri buni. Eu cred că Marius Avram ne va arbitra.

Mai este și varianta Alexandru Tudor, care e cel mai corect de când sunt eu în fotbal. Nu cred că Sebastian Colțescu sau Radu Petrescu pot să ne arbitreze", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre depunctare: "Ne-ar conveni să ne depuncteze pe amândouă (n.r. FCSB și CFR). Acum spun «Da», dar dacă ar fi câștigat Craiova cu Astra ziceam că nu, pentru că ar fi putut fi ajunși. Dacă am fi depunctați și noi, și ei, și eu, și Dan Petrescu am fi sancționați. Așa ar fi normal.

Ce e mai grav? Ce am spus eu sau ce a spus Dan Petrescu? E clar ceea ce a spus Petrescu, că furăm, că e titlul dat. Dar vă spun că nu ne vor depuncta. Nu pot lua munca unei echipe pentru niște declarații. Ok, pot cere daune materiale, corect, dar nu trebuie să depuncteze".

Citește și: Declarații furibunde ale lui Dan Petrescu: "Suntem furați pe față! Nu mai pot să continui aici! Steaua e cea mai avantajată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
1593521684099220
Claudio Stancioi  •  26 Aprilie 2018, 10:18

Hahaha. Alexandru Tudor."Drumul spre victorie".Este mai fcsb-ist decât Argăseală.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Aprilie 2018, 07:24

Sa te desfiinteze ma rasist ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  25 Aprilie 2018, 23:04
Postat de merace pe 25 Aprilie 2018, 22:50

Cand toata presa sportiva e supusa unui mafiot ca Gigi Becali, e corect sa afle despre asta toata tara.

Dar daca meciurile de Liga 1 nu pot fi vazute in toata tara, fiindca sunt vandute la firme private cu acces limitat, este ca nu mai e competitie nationala?!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează